Muffins

Muffins er små kager der er bagt i en muffinform, som giver kagerne deres karakteristiske runde form. Muffins er hyggelige at bage sammen med børnene, og kan pyntes lige som man gerne vil have det. Herunder kommer der et væld af bud på lækre muffins og topping.

Muffins til alle årstiden

Noget af det dejligste ved muffins er, at de kan tilpasses alt efter årstid og anledning. Mange af disse  indeholder frugt eller grønt som blandt andet gulerodsmuffins, hindbærmuffins og limemuffins med vanilje-limefrosting. Både fordi det giver en god smag, men også fordi at væsken fra frugterne og grøntsagerne er med til at give kagerne en god svampet konsistens og holder dem bløde og lækre i længere tid. Faktisk kan de fleste kager laves om til muffins. Det er blot at komme dem i en form og så skal de fleste bages i kortere tid end hvis det var en almindelig kage.

Topping

Toppingen til muffinsene er virkelig lækker og giver kagerne en masse smag. Til gulerodsmuffinen er det en smagfuld vaniljecreme, som giver både giver noget syre og sødme, som står i dejlig kontrast til selve kagen. Muffinsene kan toppes og pyntes med det man har lyst til, hvilket gør det til en hyggeligt aktivitet for børn, hvor de kan udfolde deres kreativitet.

Madmuffins

Muffins tilhører ikke kun det søde køkken. De egner sig også godt i det salte køkken. De små muffins er perfekte som snacks eller som madpakke idéer. Prøv rugmuffins med chokolade, æggemuffins eller madmuffins med bacon. De er sjove og anderledes og helt sikkert et hit i børnenes madpakke.