OM VESTERGAARD

VESTERGAARD er et af Danmarks største maduniverser fyldt med opskrifter og inspiration til madlavning og råvarer helt generelt. Her hersker en tro på, at god mad er for alle, og opskrifterne er derfor også beskrevet, så alle kan være med. Opskrifterne rummer de fleste verdens køkkener, ligesom der også er inspiration til både opskrifter i hverdagen og til gæstemad i weekenderne.

Udgangspunktet for alle opskrifter og retter er, at de er lavet af gode, naturlige råvarer som er tilberedt på bedste vis og med respekt for dens naturlige smag. Til hver opskrift vil der være tips og tricks til hvordan retterne kan varieres, beskrivelse af hvad de enkelte ingredienser bidrager til i retten og hvad de udvalgte råvarer er og kan.

Hvis i har nogle spørgsmål til selve opskrifterne, så stil dem gerne i kommentarsporet under selve artiklen, så vil vi bestræbe os på at svare på dem hurtigst muligt.

SUNDHED OG VELVÆRE

På VESTERGAARD finder du også artikler og inspiration, der omhandler sundhed og velvære i hverdagen. Maria Vestergaard har en bachelor i lægevidenskab, og deler i den forbindelse ud af hendes viden indenfor ernæring, sundhed og fysiologi.

KONTAKT

Kampagneforespørgsler bedes sendes til Maria Vestergaards agent, Maria Kietz på mail mk@collabmanagement.dk

Øvrige henvendelser kan sendes til: kontakt@mariavestergaard.dk