Om Maria Vestergaard

Kontakt

Hvis du ønsker at samarbejde med mig. Kontakt da min agent Maria Kietz fra Collabmanagement.dk

Mail: mk@collabmanagement.dk

Telefon: 30 70 76 06

Jeg hedder Maria Vestergaard, og er baseret i Odense, hvor jeg siden 2015, har drevet online universet mariavestergaard.dk. Et univers der især deler inspiration indenfor madlavning, fødevarer og ernæring, men som også berører emner indenfor restaurant guides, ferieoplevelser og iværksætteri. Mine skriv er krydret med nærvær, hygge og familieliv, og jeg gør en dyd ud af at vække glæde hos mine læsere.

I navnet ”Maria Vestergaard” arbejder jeg som madskribent på både egne kanaler, men i særdeleshed også for magasiner og fødevarer virksomheder generelt.

 
Maria Vestergaard
Maria Vestergaard

Jeg er gift, og da jeg blev 27år havde jeg fået mine tre små børn – lige i rap. Under min barsel med min første fødte savnede jeg lægestudiet, et fællesskab og min gamle tilværelse, så jeg købte domænet mariavestergaard.dk, og begyndte at dele ud af min store passion for mad. I begyndelsen var det mest af alt familie og venner, der ihærdigt læste med, når jeg delte opskrifter og skriv fra barsel land, men som tiden gik, kom flere og flere faste læsere til.

Læserskaren vokser stadig for hver måned der går, og jeg er ualmindelig taknemmelig for de 400.000 (unikke) danske læsere, der hver måned klikker ca. 600.000 gange på min hjemmeside.