Æg

Æg er lidt af en vidunder råvarer, der kan forvandles til mange forskellige ting. Det er en af de råvarer der for mange altid er at finde i køleskabet, fordi det netop kan anvendes på så mange måder. Det er hurtigt at lave en ret med æg, samtidig med at det indeholder en masse gode næringsstoffer som er gode for kroppen og giver også en god konsistent til mange retter.

Opskrifter med æg

Æg kan tilberedes på virkelige mange forskellige måder. Herunder er der en masse bud på, hvordan du kan bruge æg i din madlavning. Nogle af opskrifterne er det ægget der er selve retten, som blandt andet scrambled eggs, omelet, æggewrap eller et blødkogt æg. En virkelig luksus morgenmad er armeriddere, hvor ægget bruges til at binde sukkerblanding til brødet. Æg passer sammen med utroligt mange forskellige råvarer og det gør den nem at anvende i madlavningen.

Æg til morgenmad

Det siges at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Derfor er det også vigtigt at morgenmaden er både mættende og nærende, så vi er klar til resten af dagen. Her er en ret med æg virkelig god at lave, da æg er netop både mættende og nærende.

Brunch anretning

Når man får gæster over til brunch i weekenden er æg for mange en fast del af morgenbordet. Som nævnt kan ægget varieres til mange forskellige opskrifter, så det er ganske forståeligt at æg hører til her. Brunchbordet er kendt for sine mange små anretninger. På brunchbordet er yogurt eller grød med mysli og et godt brød med ost og marmelade nogle gode retter.