Clubsandwich

Club sandwich

Clubsandwich er den ideelle sandwich. Brødet er blødt og sprødt, fyldet består af kylling, bacon, grøntsager og en cremet karrydressing, og så smager den rigtig godt. En luksus, kyllinge sandwich som er ideel til frokost, men i særdeleshed også til aftensmad.

Inspiration til opskrifter: Hjemmelavet karrydressing og Sandwichboller

Opskrift på clubsandwich

Clubsandwich

Clubsandwich

Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 sandwiches

Ingredienser

 • 2 kyllingebryst
 • 140 g bacon
 • 4 sandwichboller
 • olie til stegning
 • Karrydressing
 • 70 g grøntsager (blandet grønt, agurk, tomat, ananas, rødløg mm.)
 • Salt og peber

Sådan gør du

 • Tænd for ovnen på 180 graders varme
 • Steg kylling sprødt og gyldent på hver side på en varm pande med olie, salt og peber
 • Placer kyllingestykkerne i et ildfast fad og steg kødet færdigt i ovnen i ca. 25-30min eller til kødet er gennemstegt
 • Fordel bacon på en bageplade beklædt med bagepapir og steg det sprødt i ovnen
 • Skyl grøntsagerne og skær dem i passende skiver
 • Saml sandwichen med kyllinger skåret i tynde skiver, bacon, karrydressing og salat

Sandwich med kylling og bacon

Sandwich med kylling og bacon

Det er nogle ganske få komponenter, som gør en club sandwich til noget helt særligt. Først og fremmest er der sandwichbrødene. De kan laves selv, eller de kan købes hos bageren eller det lokale supermarked. Både brød lavet på durum mel og hvedemel kan bruges, men også grovere typer er fordelagtigt, så brødet bliver mere fuldkornsrigt. Ligeledes kan revet grøntsager som squash og gulerod blive tilsat til den hjemmelavede sandwich dej. Derudover indeholder en clubsandwich kylling. Grillet kylling er altid et foretrække, men kylling stegt på panden, kan også sagtens gå an. Det samme gør sig gældende med det sprødstegte bacon, som tilfører en røget smag til en kyllingesandwich. Sidst men ikke mindst er der karrydressingen. Dressingen der samler hele sandwichen, og som både skal være cremet, sød og syrlig i smagen. Det er vigtigt, når du laver karrydressingen, at du smager den til undervejs. Tilsæt syre og sødme alt efter hvad du godt kan lide.

Inspiration til frokost opskrifter: Trøffeltoast og Asiatisk sandwich

Ingredienser til clubsandwich

Den ovenstående opskrift indeholder meget få ingredienser. Den læner sig gevaldigt op ad den traditionelle sandwich med kylling og bacon, men der er selvfølgelig også andre ingredienser, som kan bruges i en clubsandwich. Særligt det søde og det sure smager skønt sammen i en sandwich. Syltede agurker og syltede rødløg er et eksempel ligesom frugter som æble, pære, ananas, mango mm., kan bruges som fyld.

Inspiration til sandwich opskrifter: Vegansk sandwich og Flæskestegssandwich

Kylling sandwich til nem aftensmad

Det tager ikke meget forberedelse at tilberede en sandwich med kylling og bacon. Godt nok skal både kylling og bacon steges i ovnen, men det passer stort set sig selv. Derudover kan man både købe sig til karrydressing og sandwichboller, hvis man ikke ønsker, at lave dette fra bunden. På den måde bliver måltidet virkelig nemt, og kan serveres til både frokost og aftensmad. Derudover er det også rigtig god restemad. Hvis man har spist stegt kylling dagen i forvejen, så kan man bruger resterne i clubsandwich, og supplere op med de grøntsager og råvarer, som man har i sit køkken.

Inspiration til sandwich opskrifter: Avocado toast og Sandwich med flødeost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering