Karrydressing  Dressing med karry
Karrydressing er noget jeg har lavet ufattelig mange gange, og ligeledes eksperimenteret utrolig meget med. Endelig synes jeg, at jeg er kommet frem til en opskrift på hjemmelavet karrydressing der hverken er bitter eller kedelig, som jeg synes de så tit kan blive serveret.

Karrydressing – perfekt sød og syrlig dressing

Det var faktisk i forbindelse med et af mine tidligere indlæg i denne uge, at flere herinde efterspurgte en god karrydressing til de hjemmelavede sandwichbrød, jeg viste frem herinde. En dressing jeg ofte bruger i den berømte clubsandwich, som er en vinder hver eneste gang, når min familie og jeg er på tur. Vi elsker simpelthen en god sandwich med både bacon, kylling, lidt grønt og så denne hjemmelavede karrydressing.

Det endte med, at være min mor og jeg, der smagte karrydressingen til. Og vi fandt ud af, efter at have smagt os frem 117 gange, at den hemmelige ingrediens var noget syltet. Egentlig ville vi have brugt syltede agurker, men køleskabet indeholdte kun asier på daværende tidspunkt, og det endte vi derfor med at hakke fint, og tilføre vores karrydressing. Den syltede smag gjorde en klar forskel, og det vil jeg hermed anbefale jer at prøve!

Sandwich med karrydressing  Hjemmelavet sandwich

Opskrift på karrydressing

Mit bedste råd når man skal lave dressinger eller pesto for den sags skyld, er helt klart at smage sig frem. Begynd med at tilføre blot en anelse krydderier, smag, og så tilfør mere. Hver heller aldrig bange for at eksperimentere en smule!

Emma Martiny har også en skøn opskrift på hjemmelavet hummus med tahin, der kan anbefales at bruge i sandwiches.

Karrydressing - perfekt til sandwich
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • 5 spsk. creme fraise, skyr, græsk yoghurt osv.
  • 1-2 tsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. fint hakket syltede asier eller drueagurker
  • 1 tsk. honning
Fremgangsmåde
  1. Hak de syltede asier eller drueagurker fint, og bland sammen med de øvrige ingredienser
  2. Smag til undervejs og tilfør evt mere eller mindre alt efter smag

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.