Sandwich med flødeost

Sandwich med flødeost

Sandwich med flødeost er en simpel og smagfuld vegetar sandwich. Sandwichen er perfekt til et lækkert frokostmåltid, samtidig med opskriften tager få minutter. Retten består af pesto, avocado og tomat – og selvfølgelig flødeost. Denne sandwich med flødeost er en fantastisk frokost servering.

Inspiration til sandwich opskrifter: Avocado toast og Trøffel toast

Opskrift på sandwich med flødeost

Sandwich med flødeost

Sandwich med flødeost

Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver brød
  • 2 spsk. pesto
  • 100 g natural flødeost
  • 2 tomater
  • 2 avocadoer
  • 50 g rucola
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Fordel pesto på den ene halvdel af sandwichen og flødeost på den anden
  • Fordel dernæst avocado, rucola og tomat i skiver på brødet og saml sandwichen
  • Steg sandwichen på en varm pande med rigeligt smør til brødet bliver sprødt og gyldent, og gør det samme med de tre andre sandwiches

Vegetarisk sandwich

Sandwich med flødeost er en fantastisk spise, som er perfekt til at have med på farten. Opskriften tager kun 15 min. og er derfor oplagt til en hurtig madpakke, eller blot en nem frokost. Denne opskrift er vegetarisk, og selvom ingredienslisten er kort, er det en fantastisk spise. Sandwichen består af pesto og flødeost, som smøres på begge sider af brødet. Derefter tilføjes avocadoerne, som skaber en dejlig cremet konsistens. Rucola tilføjes herefter sammen med tomat, hvorefter sandwichen samles. Sandwichen skal derefter steges på panden, som skaber en skøn og sprød overflade. Sandwichen steges med rigeligt smør indtil brødet er gyldent, og hermed er der skabt en fantastisk, nem frokost. 

Inspiration til sandwiches: Clubsandwich og Flæskestegssandwich

Fyld til sandwich med flødeost

Ønsker af fyld til sandwichen varierer selvfølgelig fra person til person. Derfor er der uden tvivl plads til et par ekstra grøntsager. Hvis man har rester fra forskellige råvarer i køleskabet, kan de sagtens tilføjes. Rucolaen kan skiftes ud med en anden grøn salat, eks. spinat. De resterende grøntsager kan let varieres. En grøntsag, som også er en klassiker inden for sandwich verden er, agurk. Agurken tilføjer her en sprød og saftig smag. 

Inspiration til sandwiches: Asiatisk sandwich og Sandwich med aubergine

Hvorfor flødeost?

Flødeost er oftest kendetegnet ved sin hvide farve, og som en lækker cremet smøreost. Flødeosten bærer på en mild, syrlig og ikke mindst cremet konsistens. Flødeosten skaber hermed en mild flødeagtig smag i sandwichen, i kontrast med den fantastiske italienske spise, pestoen.

Inspiration til opskrifter: Kyllingesandwich

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering