En fantastisk blød, og cremet chiagrød er en dejlig og sund start på dagen, som jeg i særdeleshed er begyndt at nyde rigtig godt af.

Chiagrød til morgenmad

chiagrød  Grød med chiafrø
Chiagrød med vanilje, bær og nødder er virkelig en perfekt start på dagen, og en utrolig smagfuld morgenmad. Jeg kan måske være en smule konservativ, når det kommer til mad, og især når hele sundhedsdebatten samtidig kommer i snak. Jeg spiser hellere græsk yoghurt end skyr, smør end peanutbutter, og indtil nu også havregrød frem for chiagrød. Jeg er dog vendt fuldstændig på en tallerken. Ihvertfald når det kommer til de små chiafrø, som jeg nemlig har opdaget, smager ufattelig godt! Og som en kold sommergrød, med friske og søde sommerbær på toppen, redder chiagrød en hver morgen. Ikke kun fordi grøden smager så dejligt, men også fordi det er så nemt at stille i køleskabet aftenen før og stå op til næste morgen.

Andre sunde GRØD OPSKRIFTER: Quinoagrød med chokolade, Hjemmelavet havregrødTraditionel risengrød med kanel og Sund smoothiebowl

Chiafrø  Chiagrød med vanilje

Chiagrød opskrift

Jeg kan ikke vente med, at komme igang med at eksperimentere endnu mere med denne lille frø og dens ufattelige sugeevne. Denne grød med chiafrø er derfor også af gode grunde en hel enkelt og traditionel grød uden de store overraskelser – men absolut ikke kedelig i smagen! Hvis man har lyst til at tilføre flere smage til sin grød, så kan man med fordel blande f.eks. banan eller bær direkte i grøden, eller måske bruge et andet mejeriprogram end mælk. Mulighederne er mange, og jeg kan garantere dig for, at man absolut ikke bliver ked af, at servere grød med chiafrø til morgenmad. Hverken for sig selv, sin familie, kærester eller veninder. Det er nemlig så godt!

Chiagrød med vanilje
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • 2dl mælk
  • 3 spsk chiafrø
  • 1 tsk vaniljesukker
  • bær, frugt, nødder eller andet som topping
Fremgangsmåde
  1. Chiagrøden forberedes aftenen før.
  2. Chiafrø, mælk og vaniljesukker røres sammen i en skål.
  3. Skålen stilles i køleskabet til næste morgen.
  4. Næste morgen røres der godt rundt, evt med et lille piskeris eller en gaffel, så klumper fjernes.
  5. Spis din kolde chiagrød med bær og frugt.

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page