Indlægget indeholder reklame for Valsemøllen og deres nye bageblanding “økologiske grødboller“
Weekend moorgenerne har altid været noget særligt hjemme hos os. Jeg tror det er tanken om en ny dag, dens muligheder og spændingen over, hvad der kommer til at ske. Dette er på trods af, at vores både lørdage og søndage oftest består af sædvanlige gøremål som gåture, tøjvask og måltider. Sidst nævnte er dog absolut ikke noget, man skal undervurdere, og det gør vi heller ikke her. Vi spiser altid god morgenmad i weekenderne, hvor der bliver gjort lidt ekstra særligt ud af måltidet.
Inspiration til opskrifter på boller: Surdejsstykker og Yoghurtboller
Den gode morgenmad
Indlægget her er også skrevet i samarbejde med Valsemøllen, som i den grad har lagt grobund for mange af vores morgener her på matriklen. For et par år siden skrev jeg faktisk indlægget, “sådan laver du en god brunch“, med alle mine tips, tricks og gode ideer. Hvis der dog var noget, som jeg ville rette i netop denne artikel, så var det en opdatering med et forslag til Valsemøllens brødblandinger.
Nu er der nemlig kortere vej fra jord til bord hos Valsemøllens, hvor melet i de populære økologiske bageblandinger, nu kommer fra danske, økologiske marker. Når landmændene har høstet kornet, så køres det til en af Valsemøllens danske møller, hvor det formales. Det er netop denne proces, der ligger bag ligger bag Valsemøllens økologiske grødboller. En bageblanding, som vi har bagt med her til morgen. Ligesom Valsemøllens mange andre brødblandinger, så smager de virkelig herligt. Bollen er blød og saftig, og alle mine tre børn, er vilde med dem.
Inspiration til opskrifter: Grahamsboller
Søndags morgenmad
Netop i dag bagte vi de føromtalte grødboller sammen med vores yndlings amerikanske pandekager. De er luftige og bløde, og smager formidabelt med en gavmild mængde sirup over sig. Derudover spiser vi altid æg af den ene eller den anden slags til vores brunch. Om det så er hjemmelavet omelet, blødkogt æg, æggekage, scrambled eggs eller noget helt femte.
Inspiration til opskrifter: Æltefri boller