Kyllingesandwich

Kyllingesandwich

En kyllingesandwich er både et bud på en virkelig smagfuld frokost, men i særdeleshed også aftensmad. Sandwichen indeholder paneret kylling, hjemmelavet karrydressing, og sprød salat. Selvfølgelig lagt sammen af et godt stykke sandwichbrød, der kan købes i alle supermarkeder, eller laves selv.

Inspiration til opskrifter: Hjemmelavet karrydressing og Sandwich med avocado

Opskrift på kyllingesandwich

Kyllingesandwich

Kyllingesandwich

Print Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Servings: 4 sandwiches

Ingredients

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 æg
  • 100 g pankorasp
  • 2 tsk. smør
  • salt og peber
  • 4 sandwiches
  • karrydressing
  • 1 æble
  • 2 gulerødder
  • 4 salatblade
  • 1/2 rødløg

Instructions

  • Halver kyllingebrysterne i tykkelsen, så du får fire tynde kyllingefileter med stor overflade.
  • Vend kyllingefileterne i først en tallerken med sammenpisket æg, og derefter en tallerken med pankorasp. Drys fileterne med salt og peber.
  • Steg kyllingefileterne på begge sider på en pande med smør. Kødet skal steges til det er sprødt på begge sider og gennemstegt.
  • Steg evt. sandwichbrødet på panden i saften fra kødet, og du vil få nogle ekstra smagfulde og sprøde brød
  • Lav gulerodsbånd vha. en kartoffelskræller, og skær æble og løg i tynde skiver
  • Saml sandwichene med karrydressing, grøntsager og sprød kylling

Sprød kylling i sandwich

Det særlige ved denne kyllingesandwich er, at det er sprød, paneret kylling, som er lagt imellem sandwichbrødene. En kyllingesandwich kan selvsagt laves på utrolig mange måder. Man kan bruge hønsesalat, almindelig stegt kylling, pulled chicken, og meget andet. Men denne opskrift på kylling vendt i først æg og dernæst pankorasp, kan i særdeleshed anbefales. Kødet steges derefter i smør eller olie på panden. Det er vigtigt i denne proces at sikre sig, at kødet er gennemstegt. Derfor skæres det enkelte kyllingebryst også ud i to tyne kyllingefileter, så kødet langt nemmere og hurtigere steges igennem. Dertil gør det også kyllingesandwichen mere delikat at bide i, når kødet ikke fylder for meget.

Inspiration til opskrifter: Sandwich med flødeost og Clubsandwich

Hjemmelavet sandwich

Hvis man vælger at servere denne sandwich til aftensmad, så bliver det et utrolig nemt og overskueligt måltid. Det tager ikke lang tid at panere kyllingekødet og stege det på panden. Ligesom grøntsagerne også er skåret på få minutter. Karrydressingen kan man købe færdiglavet i alle supermarkeder, men man kan også lave den selv. Brug blot til fraiche, karry, flydende honning, sennep, eddike, salt og peber. Og så har man en hjemmelavet karrydressing meget nemt. Ligeledes kan sandwichbrødene købes i supermarkeder, hvis man ikke har overskuddet eller tiden til at bage brødet selv.

Inspiration til opskrifter: Flæskestegssandwich og Vegansk sandwich

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering