Go Back
+ servings
Print

Kyllingesandwich

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Servings 4 sandwiches

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 æg
  • 100 g pankorasp
  • 2 tsk. smør
  • salt og peber
  • 4 sandwiches
  • karrydressing
  • 1 æble
  • 2 gulerødder
  • 4 salatblade
  • 1/2 rødløg

Sådan gør du

  • Halver kyllingebrysterne i tykkelsen, så du får fire tynde kyllingefileter med stor overflade.
  • Vend kyllingefileterne i først en tallerken med sammenpisket æg, og derefter en tallerken med pankorasp. Drys fileterne med salt og peber.
  • Steg kyllingefileterne på begge sider på en pande med smør. Kødet skal steges til det er sprødt på begge sider og gennemstegt.
  • Steg evt. sandwichbrødet på panden i saften fra kødet, og du vil få nogle ekstra smagfulde og sprøde brød
  • Lav gulerodsbånd vha. en kartoffelskræller, og skær æble og løg i tynde skiver
  • Saml sandwichene med karrydressing, grøntsager og sprød kylling