Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kyllingesandwich
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Servings
4
sandwiches
Author
Maria Vestergaard
Ingredienser
450
g
kyllingebryst
1
æg
100
g
pankorasp
2
tsk.
smør
salt og peber
4
sandwiches
karrydressing
1
æble
2
gulerødder
4
salatblade
1/2
rødløg
Sådan gør du
Halver kyllingebrysterne i tykkelsen, så du får fire tynde kyllingefileter med stor overflade.
Vend kyllingefileterne i først en tallerken med sammenpisket æg, og derefter en tallerken med pankorasp. Drys fileterne med salt og peber.
Steg kyllingefileterne på begge sider på en pande med smør. Kødet skal steges til det er sprødt på begge sider og gennemstegt.
Steg evt. sandwichbrødet på panden i saften fra kødet, og du vil få nogle ekstra smagfulde og sprøde brød
Lav gulerodsbånd vha. en kartoffelskræller, og skær æble og løg i tynde skiver
Saml sandwichene med karrydressing, grøntsager og sprød kylling