Hjemmelavet slim uden kemikalier

Hjemmelavet slim Opskrift slim
Små aktiviteter som hjemmelavet slim er utrolig sjovt at hygge sig med for børnene både i ferier og i weekenden. Denne opskrift er uden kemikalier, og så kan den laves i akkurat den farve, som man ønsker den.

Hjemmelavet slim af kartoffelmel

Børn med slim Børne aktivitet

Jeg har faktisk eksperimenteret utrolig meget med hjemmelavet slim gennem årene, fordi jeg udover mine egne børn, også har haft en lillesøster, der har syntes det var vældig sjovt at lave derhjemme. Da opskrifterne på hjemmelavet slim først kom frem, så var det dog af den ubehagelige slags som indeholdte en masse kemikalier, der hverken var sundt eller godt for os mennesker.

Denne opskrift på hjemmelavet slim er derfor den allermest enkle og mindst sundhedsskadelige, hvis man overhovedet kan kalde den det. Den indeholder nemlig blot kartoffelmel, vand og så frugtfarve, hvis man ønsker slimen i en bestemt farve. Begge mine to store børn elsker lyserød, så det skulle deres slim selvfølgelig også være.

Slim opskrift Slim af kartoffelmel

Inspiration til aktiviteter med børn: Hjemmelavet kastanje dyr og Den bedste opskrift på bløde pizzasnegle

Opskrift på lyserød slim

Hjemmelavet slim

Udskriv Pin

Ingredienser

  • 120 g kartoffelmel
  • 2 dl vand
  • evt. 1 tsk. frugt farve

Sådan gør du

  • Bland vand med kartoffelmel og frugtfarve i en gryde og pisk det godt sammen
  • Opvarm slimen under konstant omrøring og pisk til slimen er en fast masse
  • Lad slimen køle helt ned inden der begyndes at lege med den

Hjemmelavet slim til leg og stimulering

En ting er at det er utrolig hyggeligt at lege med slimen, forme den og strække den ud mellem hænderne, noget andet er, at det er lige så sjovt at lave den. Sådan er det faktisk med alt, hvad jeg laver med mine børn i køkkenet. De elsker simpelthen at få lov til at være med. Sommetider går det også galt. Maden, slimen eller noget helt tredje brænder på, får for meget eller fik ikke den rette konsistens, men sådan er det i en læringsprocess. I virkeligheden er det jo hele processen fra start til slut, som det kommer an på. Hvor børnene får lov til at se, hvordan f.eks deres hjemmelavet slim bliver fremstillet.

Mine børn kan enormt gode lide blot at røre ved det. De kan snildt få 20min til at gå med, at stå ved køkkenbordet og rulle, skære, trække og hive i slimen. Sommetider inkluderer de legetøjs dyr til legen. Hvilket de også finder utrolig underholdende.

Mine børns yndlings retter: Klassiske, hjemmelavet frikadeller og Den bedste pizzaopskrift

Børn i køkkenet Slim klump

 

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering