Denne madplan uge 26 byder på et skønt bagværk, som får mundvandet til at løbe i vand. Denne madplan, som består af retter fra det græske-, mexicanske- og danske køkken vil forhåbentligt gøre aftensmaden nemmere og mere interessant.
Ugens madplan
Mandag
Vegetar moussaka er en næringsfyldt og smagfuld vegetarret. Retten er en herlig græsk specialitet, som smager helt og aldeles godt. Denne ret har helt sikkert potentiale til at blive en hverdagsfavorit.
Få fat i opskriften lige her: Vegetar moussaka
Tirsdag
Det mexicanske køkken byder på fantastiske retter, og dette er en af dem. Enchiladas med oksekød er en klassiker i det mexicanske køkken. Opskriften består af oksekød pakket ind i tortillas toppet med hjemmelavet tomatsauce og cheddarost.
Få fat i opskriften lige her: Enchiladas med oksekød
Onsdag
Clubsandwich er en smagfuld og ikke mindst ideel sandwich. Den vidunderlige sandwich består af kylling, cremet karrydressing, bacon og forskellige grøntsager. Retten er nem og let at lave og så smager den rigtig godt.
Få fat i opskriften lige her: Clubsandwich
Torsdag
Dette er en ny udgave af klassikeren kylling i karry, hvor retten er taget til et nyt niveau. Ristaffel er en risret, som toppes med flere forskellige fantastiske toppings. Retten formår dermed at indeholde alt, hvad hjertet begær.
Få fat i opskriften lige her: Ristaffel
Fredag
Cæsarsalat er en klassisk, nem og herlig salat. Den klassiske salat består af kylling, romaine salat, parmesan, brødcroutoner og ikke mindst cæsardressing. Dette udgør alt i alt en herlig aftensmad, som både er nem og let – og smager skønt.
Få fat i opskriften lige her: Cæsarsalat
Ugens bagværk
Disse cookies er den perfekte opskrift på bløde, lækre amerikanske cookies. Cookies med chokolade, som også er kendt som chocolate chip cookies, er den bedste cookie opskrift. Aldrig har cookies smagt så godt.
Få fat i opskriften lige her: Cookies med chokolade
Indkøbsliste
Grøntsager
- Romaine salat, 2
- Løg, 6
- Fed hvidløg, 6
- Squash, 1
- Champignoner, 250 g
- Kartofler, 400 g
- Aubergine, 1
- Blandet grønt, 70 g
- Banan, 1
- Forårsløg, 3
- Ananas, 100 g
- Æbler, 2
Kød og fisk
- Kyllingebryst, 4
- Bacon, 140 g
- Hakket oksekød, 400 g
- Kylling i tern, 350 g
Køle- og frostvarer
- Smør, 345. g
- Æg, 4
- Frisk revet parmesan ost, 50 g
- Mælk, 5 dl
- Mozzarella ost, 50 g
- Revet cheddarost, 200 g
- Boullionterning med kylling
Konserves
- Citronsaft, 2 spsk
- Dijonsennep, 1 tsk
- Hakkede tomater, 3
- Tomatpure, 3 spsk
- Karrydressing
- Sorte bønner / kidney bønner, 400 g
- Kokosmælk, 400 ml
Tørvarer
- Sukker, 250 g
- Brunfarin, 275 g
- Hvedemel, 515 g
- Mælke chokolade, 200 g
- Croutoner, 300 g
- Sandwichboller, 4
- Tortilla pandekager, 8
- Maizena, til jævning
- Ris
- Peanuts, 2 håndfulde
- Rosiner, 75 g
Krydderier og olier
- Olie, 0,7 dl & til stegning
- Bagepulver, 2 tsk
- Natron, 1 tsk
- Salt, 1 tsk & til smagning
- Vaniljesukker, 1 tsk
- Peber, til smagning
- Basilikum, 2 tsk
- Oregano, 4 tsk
- Revet muskatnød, 1/2 tsk
- Spidskommen, 4 tsk
- Paprika, 4 tsk
- Cayenne peber, 3/4 tsk
- Kanel, 1/2 tsk
- Karry, 1 spsk
- Stødt ingefær, 1 tsk
- Gurkemeje, 1 tsk