Kanelsnegle med overflod af remonce og vaniljeglasur er en perfekt kage til eftermiddagskaffen. De er bløde, saftige og smager som en kanelsnegl skal gøre det.

Opskrift på kanelsnegle med remonce

Kanelsnegle  Kanelsneglekage
Kanelsnegle sat sammen i et cirkulært mønster som en kanelsneglekage er nok noget nær det bedste jeg ved. Hvis det altså ikke er for min bedste opskrift på brownie, der virkelig også har en stor plads i mit hjerte. Begge opskrifter er ihvertfald hamrende gode, og evige succeser. Både når det kommer til voksne, men i særdeleshed også for børn og barnlige sjæle.
En sikker vinder til både børnefødselsdage og kaffe-kage-komsammen er og bliver kanelsneglekage. Jeg vælger, at bage mine hjemmelavede kanelsnegle i en springform eller lille bradepande, som gør kanelsneglene bløde, saftige og meget lækrere end hvis de bliver bagt enkeltvis. Man kan dog også sagtens putte sine rullede kanelsnegle i en muffinsform, og bage dem vha. denne metode i en ovn. Så er de også lige så praktiske at have med på farten, som en kanelsneglekage er det.

Tip: lav en stor portion kanelsnegle

Når man alligevel er igang, så kan man nemt lave en dobbelt portion af kanelsnegle, og fryse dem ned til en anden god gang. På den måde kan man altid have kanelsnegle ved hånden, der blot lige skal lunes et par minutter i microbølgeovnen. Måske kan i høre, at det er hvad vi har gjort mange gange herhjemme!

Jeg håber i kan lide denne opskrift på kanelsneglekage lige så meget som min egen familie har kunnet det.

Kanelsnegle med remonce  Kanelsnegle med glasur

Hjemmelavet kanelsnegle

Læs også gerne: Mormors æbletærteKage med squash og vaniljeBrombærmuffins opskrift og Banankage med chokolade

Kanelsnegle - hjemmelavet kanelsneglekage
 
Forfatter:
 
Ingredienser
 • Ingredienser til ca. 15 kanelsnegle:
Dejen:
 • 25g gær
 • 2dl sødmælk
 • knivspids salt
 • 100g sukker
 • 125g blødt smør
 • 1 æg
 • 500g hvedemel
 • æg til pensling
Remonce:
 • 125g blødt smør
 • 125g brunfarik
 • 1 spsk. stødt kanel
Fremgangsmåde
 1. Lun mælken og opløs gær heri
 2. Tilsæt sukker, salt og smør og rør det godt rundt
 3. Tilsæt æg og rør det godt rundt
 4. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt sammen
 5. Lad dejen hæve ca. 60min, og del derefter dejen i to dele.
 6. Imens dejen hviler laves remoncen ved, at blødt smør, brunfarin, og kanel blandes sammen. Det er vigtigt at remoncen ikke er flydende.
 7. Rul derefter den ene klump dej ud til en firkant, ca. 30cm*30cm, hvor remoncen smørs på.
 8. Rul dejen til en lang pølse og skær den ud til snegle. Gør det samme med den anden klump dej. Placer kanelsneglene i en springform beklædt med bagepapir eller smurt med smør, eller bag dem enkeltvis på en bageplade.
 9. Pensl kanelsneglene med æg og bag dem ca. 10-15min i en 200 grader varm ovn hvis det er en kanelsnegele kage, og hvis de bages enkelt vis, så kortere tid

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page