Opskriften på frokost wraps indeholder reklame for No fairytales grøntsagstortillasFrokostwraps  Frokostwraps ingredienser

De sidste fire måneder hvor jeg har været gravid, har jeg haft ekstra meget lyst til mad, der har været frisk, salt og en smule sprød i smagen. De tunge aftenretter i form af alverdens simregryder er derfor sat et øjeblik på pause og erstattet med mad, der ikke behøver at være varmt. Heldigvis har jeg både børn og mand, der absolut ikke klager, bare de får god og nærende mad. Disse frokost wraps, der egner sig perfekt til madpakke og derfor også frokost, har vi f.eks fået flere gange nu til aftensmad. Min mand kan dog godt finde på, at fylde dem med ost, kylling og sorte bønner og så stege dem et par minutter på en varm pande -en vegetarisk form for quesadillas, der også smager helt utrolig godt.

Sunde frokost wraps

Frokost wraps  Frokost wrap

Som i nok kan se er disse tortillas vældig fine i farven. No fairytales tortillas indeholder nemlig henholdsvis rødbede og gulerod, og består faktisk af 45% grøntsager. Derudover indeholder de flere kostfibre og færre kalorier end almindelige hvedetortillas. De er derfor oplagte til en sund madpakke bestående af forskellige slags frokost wraps. Hvis man derimod vil bruge No fairytales grøntsagstortillas til aftensmad, så er det oplagt at bruge dem i både burritos og fajitas Det har jeg også afprøvet, og det smager skønt.

No fairytales grøntsags tortillas

Grøntsags tortillas  Tortillas wraps

Jeg har denne gang lavet to forskellige versioner af frokost wraps. En vegetarisk med hummus, avokado og rucola og en med røget laks, dild og hjemmelavet senneps dressing. No fairytales grøntsags tortillas kan bruges med al slags fyld. Smagen af hverken rødebede eller gulerod er nemlig ikke overdøvende, og min datter på 3,5år syntes, at de smagte fuldstændig som de “normale” hvedetortillas. Herhjemme kalder vi dem dog “monster tortillas”, hun er nemlig i den alder, hvor vi helst ikke skal reklamere for meget med, hvor mange grøntsager produktet indeholder.

De friske grøntsagstortillas kan findes på køl hos Bilka, Føtex og Netto landet over.

Opskrift på frokost wraps

Frokost wraps - 2 varianter med grøntsager
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Til to små frokost wraps med laks:
Senneps dressing:
 • 1 spsk. olivenolie
 • 1 tsk. citronsaft
 • 1 tsk. sennep
 • 1 tsk. honning
 • havsalt
Til to små vegetariske frokost wraps:
Fremgangsmåde
Frokostwrap med laks:
 1. Bland sennepsdressingen og fordel det over grøntsagstortillaen
 2. Placer en håndfuld rucola sammen med en smule dild og to skiver røget laks
 3. Hak forårsløg og drys oven på tortillaen
 4. Rul tortillaen stramt og skær den over på midten
Frokostwrap med hummus:
 1. Fordel hummus på tortillaen og dernæst rucola
 2. Skær forårsløg fint og avokado i skiver og placer det på tortillaen
 3. Rul tortillaen stramt og skær den over på midten

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.