Frikadeller med grøntsager

Opskriften på frikadeller med grøntsager indeholder reklame for Bonduelle
frikadeller med grøntsager grøntsags frikadeller

Nyfortolket frikadeller med grøntsager

Nu har jeg efterhånden fortalt en del gange herinde, at nok er jeg vild med de gamle danske klassikere, også i køkkenet, men jeg nyder altså også at pifte retterne op med krydderier, grøntsager og smag, som gør hverdagen og maden en anelse mere farverig. Det er selvfølgelig altid en smagssag, men selv helt almindelige frikadeller, kan jeg bedst lide på en utraditionel måde med f.eks majs og urter, som denne opskrift indeholder.

Mine børn er derimod af en anden opfattelse. Ihvertfald når det kommer til de grønne urter, som de ikke altid klapper i hænderne over. Majsene i frikadellerne er de derimod vilde med, ligesom revet gulerødder også er noget, jeg ynder at tilsætte opskriften i ny og næ.

grønne frikadeller frikadeller med majs

Hjemmelavede frikadeller i samarbejde med Bonduelle

Jeg har efterhånden i mit arkiv herinde, en god håndfuld opskrifter i samarbejde med Bonduelle, som jeg er særdeles glad og stolt af. Særligt min ny fortolkning af koteletter i fad med sorte linser fra Bonduelle, og min mexicanske lasagne med bønner og majs er nogle af dem, jeg bruger aller oftest i mit eget hverdagskøkken. De oprindelige opskrifter fejler absolut ikke noget, men jeg synes simpelthen det er så skønt at, nyskabe i sit eget køkken, også.

Hvis du vil se til flere opskrifter, jeg har lavet i samarbejde med Bonduelle, så kan du tjekke instagram kanalen IG-madtv ud. Her bliver der nemlig i ny og næ lagt nye opskrift videoer ud, hvor jeg og mine kollegaer tryller i køkkenet. Videoen hvor jeg fremtryller disse frikadeller med grøntsager, kan selvfølgelig også ses derinde.

Opskrift på frikadeller med grøntsager

Frikadeller med grøntsager

Forfatter Maria Vestergaard

Ingredienser

 • 400 g hakket kyllingekød
 • 1 løg
 • 1 fed hvidløg
 • et lille bundt persille
 • en dåse majs
 • ½ dl mælk
 • 100 g hytteost
 • 1 æg
 • 1 dl. havregryn
 • 1-2 tsk. Salt
 • olie til stegning

Sådan gør du

 • Hak løg, hvidløg og persille fint
 • Bland det med de resterende ingredienser
 • Form små frikadeller og steg dem på en pande i olie
Har du prøvet opskriften?Nævn @mariavestergaard.dk eller tag #mariavestergaard!

 

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering