Nem pizzadej

Nem pizzadej

Opskriften på den bedste og nemmeste pizzadej indeholder reklame for Dr. Oekter

Det har aldrig nogensinde været så enkelt at lave hjemmelavet pizza. Og slet ikke en pizzabund der er tynd, med sprød skorpe og rigtig god smag. Denne opskrift på hjemmelavet pizzadej er baseret på Dr. Oetkers helt nye produkt, pizzagær. Et hævemiddel som gør, at pizzadejen slet ikke behøver at hæve, efter at den er æltet sammen. Aldrig har det været nemmere at lave hjemmelavet pizza.

Inspiration til pizza opskrifter: Pizza med parmaskinke og Pizza med gedeost

Opskrift på nem pizzadej

Nem pizzadej

Nem pizzadej

Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 12 minutter
Antal: 3 pizzaer

Ingredienser

Pizzadej:

  • 1 pose Dr. Oetker pizzagær
  • 500 g hvedemel
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 3 dl koldt vand
  • 3 spsk. oliven olie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 graders varme og sæt evt. en pizzasten eller et bagestål i ovnen, som varmes med op
  • Bland pizzagær med hvedemel
  • Tilsæt salt, sukker og vand til dejen
  • Tilsæt olivenolie og ælt dejen godt og grundigt
  • Del dejen i tre lige store dele og rul hver pizzabund ud
  • Placer hver pizzabund på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel den ønskede topping på pizzabundene
  • Bag pizzaerne på bagepladen eller direkte p åpizzastenen i ca. 12-14 min eller til pizzaerne er færdigbagte

Dr. Oetker pizzagær

Hjemmelavet pizza med Dr. Oetker pizzagær

Den italienske spise, pizza har så sandelig vundet danskernes hjerte. Og det er også med god grund. Pizzaen kan tilberedes på utrolig meget forskelligt topping, og kan på den måde varieres til det uendelige. Dog tager en hjemmelavet pizza ofte en del tid at lave. Dette skyldes den lange hævetid. Derfor arter pizza sig ofte ikke særlig godt i en travl hverdag, eller som et impulsivt aftensmad måltid.

Lige præcis dette problem har Dr. Oetker en løsning på. Deres nye produkt pizzagær skal nemlig tilsættes sammen med hvedemel, vand, olivenolie og salt, æltes sammen til en elastisk pizzadej og slutteligt rulles ud som en pizzabund. Den sædvanlige hævetid er altså sprunget over, og man kan have hjemmelavet pizza 30min efter at man gik i gang. Det er virkelig en nem pizzadej.

Inspiration til pizza opskrifter: Kartoffelpizza og Hjemmelavet pizzadej

Pizzadej nem

Pizzadej til pizzasnegle og pølsehorn

Pizzagær fra Dr. Oetker kan også sagtens bruges i andre sammenhænge. De klassiske madpakke hits som pizzasnegle og pølsehorn kan nemlig også laves med lige præcis dette hævemiddel. Brug gerne denne opskrift på nem pizzadej og lav en stor portion. Frys efterfølgende halvdelen af pizzasneglene eller pølsehornene ned. På den måde har du nem frokost til madpakken i mange dage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering