Opskriften på mexicansk lasagne er sponsoreret af Bonduellemexicansk lasagne  Mexicansklasagne
Herhjemme er vi alle mand, inklusiv den lille spilopmager på 2,5år, fuldstændig blæst omkuld over, hvor godt denne mexicanske ret smager. En fusion af det italienske- og mexicanske køkken er måske ikke det mest indlysende i første omgang, men det er virkelig en fantastisk ide!

Opskrift mexicansk lasagne  Mexicansk lasagne med bønner

Opskrift på mexicansk lasagne

Den mexicanske lasagne er simpelthen proppet med sunde og nærende råvarer. Èn hel squash, peberfrugt og en masse tomat, samt de aller lækreste bønner og majs fra Bonduelle. Bønner er i i øvrigt noget jeg virkelig nyder at servere for min familie, da de har et højt protein indhold, og dermed indeholder de aminosyrer som din krop har brug for. Derfor kan denne ret også hurtigt laves til en vegetarisk mexicansk lasagne. Det er simpelthen blot at udelade kyllingekødet, og så har man en vegetarlasagne med bønner, grøntsager og mexicanske krydderier.

Spiloppen og min mand er dog vilde med kylling, og jeg synes også det smager rigtig dejligt, så det skulle der selvfølgelig i, da vi sammen besluttede, hvad en mexicansk lasagne burde indeholde.

Mexicansk lasagne med kylling  Mexicansk lasagne ingredienser

Mexicansk lasagne i samarbejde med Bonduelle

Det er ikke første gang, at jeg samarbejder med Bonduelle og deres gode produkter. Jeg har nemlig før lavet korteletter i fad med et lille twist – med deres lækre bønner og linser.

Jeg synes simpelthen at de absolut er de bedste på markedet, når det kommer til især bønner og majs på konserves. Og jeg må indrømme, at i en ret som mexicansk lasagne, så er jeg absolut ikke bange for, at eksperimentere med alle deres forskellige slags bønner og linser. Jeg valgte at majs, kidneybønner, og sortebønner måtte være et perfekt match denne gang, og så findes de nu i de allersødeste små dåser, der i øvrigt passer perfekt til mange forskellige tex mex retter.

Mexicansk lasagne med kylling
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Mexicansk lasagne til 4-6 personer:
  • 2 store løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 600g kyllingekød
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. paprika
  • ½ tsk. cayenne peber
  • 1 squash
  • 1 rød peber
  • en dåse hakkede tomater
  • 70g tomatpure
  • 250g salsa, medium
  • 250g kidneybønner
  • 250g sortebønner
  • 250g majs
  • 500ml morneysauce
  • lasagneplader
  • 250g cheddarost
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg og steg dem i en stor gryde med olie
  2. Tilsæt krydderierne og lad det stege med løgene i et par minutter
  3. Skær kyllingekød i tern og steg det i kryderierne
  4. Riv squash groft og skær rød peber i tern. Steg grøntsagerne i gryden
  5. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, salsa, majs og bønner og lad det koge op
  6. Smag til med salt
  7. Byg lasagnen med skiftevis lasagneplader, tomatsauce og morneysauce
  8. Drys med ost på toppen
  9. Lad den mexicanske lasagne bage i ovenen i ca. 35-40min ved 180 graders varme
  10. Server med friske korriander, lime og nachos chips

 

No images found!
Try some other hashtag or username