Sprød kylling

Sprød kylling

Opskriften på sprød kylling indeholder reklame for Cosori

Saftigt og mørt kyllingekød med en sprød overflade er et fabelagtigt stykke kød. Det panerede kylling, som også går under navnet, fried chicken kan spises som både kyllingelår og fileter. Ligeledes kan sprød kylling spises til burger, nachos eller i tortillas som i denne opskrift.

Opskrift på sprød kylling

Sprød kylling

Sprød kylling

Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kylling, inderfilet, kyllingelår mm.
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 dl barbecuedressing
  • 2 tsk. paprika
  • 1,5 tsk. salt
  • 200 g pankorasp

Sådan gør du

  • Bland kærnemælk med barbecuedressing og krydderier.
  • Vend kyllingestykkerne i marinaden og lad det gerne trække i køleskabet i mindst 30 min
  • Vend kyllingestykkerne i pankorasp
  • Forvarm airfryeren og fordel kyllingestykkerne i kurven i airfryeren
  • Spray med olie
  • Steg kyllingen i ca. 20 min i airfryeren

Maria Vestergaard

Bland kærnemælk med barbecuedressing og krydderier. Vend kyllingestykkerne i marinaden og lad det gerne trække i køleskabet i mindst 30 min. Vend kyllingestykkerne i pankorasp. Forvarm airfryeren og fordel kyllingestykkerne i kurven i airfryeren. Spray med olie. Steg kyllingen i ca. 20 min ved 200 graders varme.

Kylling stegt i airfryer

Kylling er ikke altid helt nem at tilberede. Kødet skal gerne være saftigt og mørt inden i, men samtidig sprød og gylden udenpå. Lige præcis det resultat får man nemt med en Cosori airfryer, hvor mængden af olie samtidig er på et minimum. Derudover har en Cosori airfryer nogle forindstillinger, som gør tilberedningen endnu nemmere. Dette gælder både, når man skal tilberede kylling, men også andet kød, pommes frites og grøntsager.

Du kan finde flere smagfulde opskrifter udviklet med en airfryer lige her: airfryeropskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering