Pasta med rejer, hvidvin og ærter

Opskriften på pasta med rejer og hvidvin indeholder reklame for Bahne
Pasta med hvidvin Bahne interior
Lige meget hvordan vejret er udenfor, hvad tidspunkt på dagen det er og hvad mit humør syner at være, så kan jeg spise pasta. Jeg er helt pjattet med denne italienske spise, og hvis jeg skulle vælge én og kun én slags stivelse-tilbehør, så ville jeg vælge pasta. Også selvom det er over ris, kartofler og andet, som jeg virkelig nyder at spise.

Hjemmelavet pasta med rejer og hvidvin

Bahne stel Pasta med rejer

Denne gang har jeg lavet hjemmelavet pasta i anledningen af min helt nye pasta maskine fra Bahne. Først og fremmest synes jeg den er afsindig smuk, stilren og professionel at kigge på, og jeg glæder mig sådan til at jonglere med hjemmelavet pasta i vores nye hjem til efteråret.

Det er ikke første gang jeg har lavet hjemmelavet pasta, men det er første gang, at jeg har gjort det ved hjælp af en pasta maskine. Det gør helt klart arbejdet en del nemmere, og udseendet af pastaen bliver fuldstændig som når man køber det i supermarkedet. Faktisk er jeg ret så stolt af resultatet.

Inspiration til andre gode opskrifter: Autentiske, marokkanske kødboller og Den bedste mexi gryderet

Pasta med hvidvin og rejer Bahne stel og bestik

Pasta med rejer og hvidvin i samarbejde med Bahne

Pastaretten er selvfølgelig serveret på noget af Bahnes fine stentøj med tilhørende bestik. Jeg elsker hvordan man kan kombinere de forskellige steltyper og gøre det til en helt unik samling. Det er faktisk noget jeg både gør til hverdag, men også når vi har middagsgæster. Jeg er selv særligt vild med det meget rustikke og rå udseende, som alle deres tallerkner og skåle udtrykker, og så vil jeg i øvrigt fremhæve deres sorte bestik i serien. Det er virkelig godt at holde på, meget yndefuldt at se på, og så passer det perfekt til det rå steltøj.

Nu flytter jeg jo meget snart i et nyt et helt nyt hus som i sig selv er meget hvidt og enkelt i sin helhed. Man vil måske endda bruge ordet “sterilt” omkring et nybyggerhus. Og i den forbindelse drømmer jeg om, at indrette især køkkenet med en masse varme og personlighed fra netop keramik, træ og bløde tekstiler. Alt sammen noget som kan findes hos Bahne. og i deres helt egen kollektion, Bahne interior.

Inspiration til opskrifter med pasta: Pølseret med pasta og Pasta med pesto

Bahne interior stel Pasta med rejer og hvidvin

Opskrift på pasta med rejer og hvidvin

Pasta med rejer, hvidvin og ærter

Udskriv

Ingredienser

 • Pasta med rejer og hvidvin til ca. 4 personer:
 • 400 g tigerrejer
 • 2 spsk. olivenolie
 • et fed hvidløg
 • Saften fra 1/4 citron
 • evt. en knivspids chiliflager
 • en tsk. salt
 • en håndfuld urter f.eks. dild og brøndkarse
 • 3 dl hvidvin
 • 200 g ærter jeg brugte ærter fra frost
 • 250 g mascarpone
 • 200 g feltsalat
 • Smages til med salt
 • 400 g kogt pasta

Sådan gør du

Marinaden:

 • Vend tigerrejer i olivenolie, finthakket eller presset hvidløg, saften fra 1/4 citron, chiliflager og salt
 • Tilsæt hvidvin i en gryde og kog det i et par minutter
 • Tilsæt mascarpone og ærter til saucen lad det langsomt varme op under grundig omrøring så det ikke skiller og smag til med salt og peber.
 • Kog pasta som anført på pakken (med mindre du har lavet det selv)
 • Steg rejerne på panden i et par minutter til de er gyldne
 • Server pastaen med feltsalat, stegte tigerrejer og hvidvins mascarpone sauce
 • Drys med finthakkede krydderurter på toppen (eller vend det i saucen)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering