Pandekager med skyr og banan

Skyrpandekager  Skyr pandekager
Pandekager med skyr og modne bananer serverede jeg for få timer siden til morgenmad for min familie. Og de var helt pjattet med dem, så derfor måtte opskriften blive delt herinde også.

Skyr pandekager med banan

Jeg var faktisk en lille smule overrasket over hvor godt disse amerikanske pandekager smagte, og jeg skulle virkelig kæmpe en brag kamp med min familie for, at få lov til at tage billederne af dem også. For de blev spist på et snuptag.

Anledningen var simpel morgenmads hygge, da vores elskede lille moster Asta er på besøg. Det er simpelthen så hyggeligt, og spiloppen og Asta leger bare så godt sammen. Jeg er hende dybt taknemmelig for, at hun gider at tilbringe så meget tid sammen med mig og ikke mindst mine børn. Søskende er virkelig guld værd.

Pandekager med skyr  Amerikanske pandekager med skyr

Opskrift på pandekager med skyr

Jeg lavede pandekagerne med skyr og uden raffineret sukker. Det var derfor kun fra de modne bananer, at den søde smag kom. Årsagen var, at lillebror selvfølgelig også skulle spise med, og han elskede de små amerikanske pandekager lige så meget som resten af familien gjorde det.

Hvis man ikke ligger inde med skyr, så kan man også sagtens bruge andet mælkeprodukt som f.eks græsk yoghurt. Hvis man vælger et tyndere surmælks produkt ens skyr og græsk yoghurt, så skal man blot tilføje en smule mere hvedemel.

Inspiration til andre pandekage opskrifter: Almindelige amerikanske pandekager og Sunde pandekager med havre, og pandekager

Amerikanske skyrpandekager  Bananpandekager med skyr

Pandekager med skyr og banan
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Til ca. 12 pandekager
 • 1dl skyr
 • 1dl skummetmælk
 • 3 æg
 • 2 modne bananer
 • 150g hvedemel
 • 1 tsk. bagepulver
 • evt. tsk vanilje
 • Smør til stegning
Fremgangsmåde
 1. Pisk skyr, skummetmælk og æg sammen
 2. Mos bananerne og bland dem i æggemassen
 3. Tilsæt mel, bagepulver og vanilje og pisk dejen så glat og ensartet som mulig
 4. Steg pandekagerne på en pande med smør ved middel varme
 5. Server og spise med det samme

 

1 kommentar til “Pandekager med skyr og banan”

 1. Hej Maria,
  Beklager et malplaceret spørgsmål, men måske har du overset min kommentar til et andet indlæg 🙂 Jeg vil bare spørge om du stadig er glad for Baby Jogger City Select LUX og om du kan anbefale den? ? Tænker også med hensyn til lure, når nu klapvognen ikke kan lægges helt ned og er der andre minusser ved den? Kan nemlig se at du også bruger en anden med lillebror. Der er tilbud på den pt., men jeg vil gerne være sikker inden jeg køber 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.