Skyrpandekager  Skyr pandekager
Pandekager med skyr og modne bananer serverede jeg for få timer siden til morgenmad for min familie. Og de var helt pjattet med dem, så derfor måtte opskriften blive delt herinde også.

Skyr pandekager med banan

Jeg var faktisk en lille smule overrasket over hvor godt disse amerikanske pandekager smagte, og jeg skulle virkelig kæmpe en brag kamp med min familie for, at få lov til at tage billederne af dem også. For de blev spist på et snuptag.

Anledningen var simpel morgenmads hygge, da vores elskede lille moster Asta er på besøg. Det er simpelthen så hyggeligt, og spiloppen og Asta leger bare så godt sammen. Jeg er hende dybt taknemmelig for, at hun gider at tilbringe så meget tid sammen med mig og ikke mindst mine børn. Søskende er virkelig guld værd.

Pandekager med skyr  Amerikanske pandekager med skyr

Opskrift på pandekager med skyr

Jeg lavede pandekagerne med skyr og uden raffineret sukker. Det var derfor kun fra de modne bananer, at den søde smag kom. Årsagen var, at lillebror selvfølgelig også skulle spise med, og han elskede de små amerikanske pandekager lige så meget som resten af familien gjorde det.

Hvis man ikke ligger inde med skyr, så kan man også sagtens bruge andet mælkeprodukt som f.eks græsk yoghurt. Hvis man vælger et tyndere surmælks produkt ens skyr og græsk yoghurt, så skal man blot tilføje en smule mere hvedemel.

Inspiration til andre pandekage opskrifter: Almindelige amerikanske pandekager og Sunde pandekager med havre, og tynde, almindelige pandekager

Amerikanske skyrpandekager  Bananpandekager med skyr

Pandekager med skyr og banan
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Til ca. 12 pandekager
 • 1dl skyr
 • 1dl skummetmælk
 • 3 æg
 • 2 modne bananer
 • 150g hvedemel
 • 1 tsk. bagepulver
 • evt. tsk vanilje
 • Smør til stegning
Fremgangsmåde
 1. Pisk skyr, skummetmælk og æg sammen
 2. Mos bananerne og bland dem i æggemassen
 3. Tilsæt mel, bagepulver og vanilje og pisk dejen så glat og ensartet som mulig
 4. Steg pandekagerne på en pande med smør ved middel varme
 5. Server og spise med det samme

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page