Madplan uge 23

Wokret med kylling

Denne madplan uge 13 byder på fem herlige retter, som indeholder alt det bedste fra alverdens køkkener. Madplanen indeholder både vegetariske retter, og et skønt bagværk, der får munden til at løbe i vand.

Ugens madplan

Wokret med kylling Vegetarburger

Gullash Sushibowl Kanelsnegle kage

Mandag

Denne ret er en helt og aldeles klassisk wokret. Denne wokret består af kylling, farverige grøntsager, cremet kokosmælk og smagfuld karry. Denne spise er perfekt til hele familien, og smager bare særdeles godt.

Få fat i opskriften lige her:  Wok med kylling og kokosmælk

Tirsdag

Laks og spinat er en fantastisk kombination – især i denne tærte. Tærte med laks og spinat er en fantastisk madtærte, som smager himmelsk. Tærten er utrolig nem at lave og er en sikker familievenlig ret.

Få fat i opskriften lige her: Tærte med laks og spinat

Onsdag

Vegetarburger er en skøn burger bestående af grøntsager, bælgfrugter mm. Vegetarburgeren består af en kikærtebøf, og forskellige herlige krydderier. Dette skaber alt i alt en fantastisk burger.

Få fat i opskriften lige her: Vegetarburger

Torsdag

Gullash er en klassiker, som er en favorit i flere danske hjem. Den skønne gryderet består af et herligt stykke mørt kød, som serveres med cremet kartoffelmos. Denne spise smager fantastisk og er for hele familien.

Få fat i opskriften lige her: Gullash

Fredag

Sushibowl eller pokébowl er en dejlig ret, som består af fantastiske elementer. Retten er en perfekt spise til at eksperimentere med nye smagsoplevelser. Sushibowl indeholder lækker marinerede laks, kogte ris og alverdens grøntsager.

Få fat i opskriften lige her:  Sushibowl

Ugens bagværk

Kanelsnegle kage er et formidabelt bagværk, som smager skønt. Retten består af små kanelsnegle, som er bagt sammen til en stor kage. Kagen udgør et herligt bagværk gennem den smagfulde remonce, og den bløde og luftige konsistens kagerne har.

Få fat i opskriften lige her: Kanelsnegle kage

Indkøbsliste

Grøntsager
  • Gulerødder, 6
  • Broccoli hovede, 1/2
  • Forårsløg, 6
  • Løg, 2
  • Fed hvidløg, 3
  • Avocadoer, 2
  • Agurk, 1/2
Kød og fisk
  • Kylling inderfilet/brystfilet, 350 g.
  • Fersk laks, 225 g
  • Skært kød, 500 g
  • Laks, 400 g
  • Gær, 50 g
  • Sødmælk, 2 dl
Køle- og frostvarer
  • Grøntsags boullion terning, 1
  • Oksekøds boullion terning, 1
  • Blødt smør, 475 g & til formen
  • Æg, 5
  • Creme fraise, 250 g
  • Spinat (frost), 200 g
  • Mozzarella ost, 50 g
  • Fløde, 1 dl
  • Edamame bønner, 200 g
  • Chilimayonnaise, til severing
Konserves
  • Kokosmælk, 800 ml
  • Kikærter, 2 dåser
  • Tomatpure, 70 g
  • Sennep, 1 tsk.
  • Soya, 2 spsk.
  • Flydende honning, 1 tsk.
Tørvarer
  • Hvedemel, 735 g
  • Maizena, til jævning
  • Ris, 4 dl
  • Sukker, 100 g
  • Brun farin, 125 g
  • Flormelis, 200 g
Krydderier og olier
  • Olie, til stegning
  • Olivenolie, 1 spsk.
  • Sesamolie, 1 spsk.
  • Karry, 1 tsk.
  • Revet ingefær, 5 cm
  • Gurkemeje, 1 tsk.
  • Salt, 5 tsk. & til smagning
  • Muskatnød, 1/2 tsk.
  • Spidskommen, 2 tsk.
  • Paprika, 1,5 spsk.
  • Peber, til smagning
  • Stødt ingefær, 1 tsk.
  • Chiliflager, 1/2 tsk.
  • Sesamfrø, 1 spsk.
  • Stødt ingefær, 2 spsk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *