Kylling i fad med bacon og grøntsager

Kylling i fad Kylling i fad med bacon
Alverdens udgaver af kylling i fad er et hit herhjemme. Hvilket højst sandsynligt, ihvertfald for mit vedkommende, skyldes den formidable sauce, der kommer ud af det.

Inspiration til opskrifter: Pulled chicken

Den bedste kylling i fad opskrift

Hjemmelavet kylling i fad Kylling i fad med paprika

Jeg er stadig i fuld gang med eksamenslæsningen, men selv i de perioder hvor jeg ikke har travlt med studiet, så gider jeg aldrig bruge alverdens tid i køkkenet, når det er hverdag og børnene er sulte og trætte. Madlavningen skal helst gå stærkt, være smagfuld, børnevenlig og indeholde grøntsager. Lige netop disse behov, stiller denne opskrift på kylling i fad. En hjemmelavet ret jeg ofte serverer med almindelige ris. På billederne her blev der serveret brune ris til mine børns store skuffelse. Og jeg må også selv indrømme, at jeg klart bedst kan lide almindelige hvide ris, og så i stedet sørge for, at spise min henholdsvis havregryn til morgenmad og rugbrød til aftensmad, så jeg får mine kostfibre. Et andet alternativ er kartoffelmos, som jeg også tror, at kylling i fad vil smage fantastisk sammen med.

Inspiration til hverdagsretter med kylling: Mexicansk inspireret lasagne med kylling og Fajitas med kylling og grønt

Paprika kylling i fad Kylling med bacon og sauce

Hjemmelavet kylling i fad med grønt

Min søde kollega og veninde – Julie Bruun der har samme passion for madlavning og blogverdenen, gav mig inspirationen til denne opskrift. Hun har nemlig en opskrift på kylling i pikantost, som simpelthen også lyder vandvittigt lækkert. Den sammensætning har jeg dog stadig til gode, men begge opskrifter indeholder kylling, bacon og en god sjat madlavningsfløde.

Opskrift på kylling i fad med grøntsager

Kylling i fad med bacon og grøntsager

Udskriv

Ingredienser

Kylling i fad til ca. 4 personer:

 • 150 g bacon i tern
 • 2 løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 spsk. paprika
 • 400 g kylling inderfillet eller brystkød
 • 2 røde peberfrugter
 • 500 ml madlavningsfløde jeg bruger 4%
 • en dåse hakkede tomater
 • en hønse boullionterning
 • salt
 • evt. mozzarella ost og frisk persille
 • Serveres med ris

Sådan gør du

 • Svits bacon i en stor gryde til det bliver sprødt
 • Hak løg og hvidløg og steg det i gryden til de bliver bløde og glasagtige
 • Tilsæt paprika og kylling skåret i tern
 • Svits kylling til det er gennemstegt
 • Skær peberfrugterne i små tern og steg dem et par minutter i gryden
 • Tilsæt madlavningsfløde, hakkede tomater og boullionterning
 • Smag til med salt
 • Hæld grydens indhold i et fad (drys evt. med ost) og bag det i ovnen ved 180 graders varme i ca. 45min.
 • Server med ris og evt. frisk persille

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering