Cookies med peanutbutter og skumfiduser

Cookies med peanutbutter  Peanutbutter cookies
Cookies med peanutbutter og skumfiduser lyder næsten for godt til at være sandt, men det er nu hvad i er så heldige, at blive præsenteret for!

Cookies med peanutbutter

Nogle dage er det som om, at min baby bare vil hænge i mine bryster uden pause. Disse dage kommer engang imellem, og jeg ved nu, at de kloge hoveder kalder det appetitspring. Når sådan en dag kommer, så er der intet andet for, end at sætte sig godt til rette, og så ellers bare agere fodremaskine hver time det næste døgns tid.

Læs også gerne: Lækker hvid chokolademousseBløde hindbærmuffinsKanelsnegle kage og Chokolademousse

Jeg havde sådan en dag i går. Og selvom jeg skriver med en smule små-ynk i tonen, så skal I ikke tage fejl af, at jeg også synes, det er smadder hyggeligt at ernære min lille pige. Der findes faktisk intet bedre, og så kom der disse lækre cookies med peanutbutter ud af situationen.

Opskrift på cookies med peanutbutter og skumfiduser

Jeg blev altså stavnsbundet til sofaen i går, og her blev jeg underholdt af samtlige madprogrammer, der kørte over skærmen, og som gav mig en enorm lyst til, at gå i køkkenet. Så da jeg så mit snit, blev baby placeret på legetæppet i køkkenet, hvor hun plejer at ligge og lege/pludre, imens jeg kokkererer.

I går eksperimenterede jeg med cookies med peanutbutter og skumfiduser, som jeg længe har arbejdet på at få helt perfekt. Cookies skal være sprøde udenpå, bløde inden i og samtidig være lidt mere interessante end en almindelig mormor-småkage. Jeg synes selv, at jeg har fundet en rigtig godt kombination på cookies med peanutbutter og skumfiduser, og jeg håber, at i synes lige så godt om dem, som min familie gjorde!

Cookies med peanutbutter og skumfiduser
 
Forfatter:
 
Ingredienser
 • 100g smør
 • 80g peanutbutter
 • 80g sukker
 • 70g brunfarin
 • 70g havregryn
 • 1 æg
 • 130g mel
 • ½ tsk bagepulver
 • 40g skumfiduser
 • 40g mørk chokolade
Fremgangsmåde
 1. Pisk sukker, smør og brunfarin sammen i en stor skål.
 2. Tilsæt æg, mel, peanutbutter, havregryn og bagepulver og rør dejen til en ensformig masse.
 3. Hak mørk chokolade groft, og skær skumfiduserne i små tern.
 4. Tilsæt derefter chokolade og skumfiduser til dejen.
 5. Rul til sidst dejen til kugler, og pladser dem på en bagplade med bagepapir, (med god afstand til imellem).
 6. Tryk dem let flade og bag dem ca. 12-14min ved 180g varme (hold godt øje med dem, da ovne varmer forskelligt). Velbekomme!

 

6 kommentarer til “Cookies med peanutbutter og skumfiduser”

  1. Maria Vestergaard

   Tusind tak for den søde kommentar confessioncopenhagen!
   De er også virkelig anbefalelsesværdige.
   Rigtig god dag 🙂

 1. Mums! De skal helt sikkert prøves – Inden da, er jeg dog nødt til at spørge, måske en anelse dumt (og måske mest for at drille lidt) – Skal der en 1/2 tsk, spsk eller bøtte (!!!) bagepulver i dejen? 🙂

  1. Maria Vestergaard

   Det var godt, at du skrev og spurgte Renee 😀
   Det er 1/2 tsk, og fejlen er nu rettet!
   Kan du have en rigtig god aften 🙂

   1. Så lidt, og tak for rettelsen, så er der ingen undskyldning for ikke at bage sådan en omgang herligheder i løbet af weekenden! 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.