“Som stjernerne står” af Cora Carmack

Som stjernerne står  Som stjernerne står af Cora Carmack
“Som stjernerne står” var endnu en kærligheds roman, jeg slugte råt. Faktisk tog den mig ikke mere end en aften og en halv nat før de sidste sider i romanen af Cora Carmack var vendt. Dette var selvfølgelig både tilfældet fordi den var hamrende god og underholdende, men også fordi den var utrolig let læselig.

Smagsprøve på “Som stjernerne står”

Fortællingen “Som stjernerne står” handler om den unge kvinde Bliss, der læser til skuespiller på et College i Texas. Hun er en smuk kvinde, der er populær blandt både hendes venner og veninder, men trods hendes udadvendte sind, har hun aldrig været i seng med en mand. I bogens første scene, beslutter Bliss sig for, at have et one night stand, blot for at få det overstået, men manden hun ender sammen med, viser sig, at være i forbindelse med hende på en helt anden måde, end hun først havde regnet med.

Boganmeldelser af fantastiske kærligheds romaner: “Det ender med os“, “Papirprinsessen” og “Kollision

Boganmeldelse af Som stjernerne står  Cora Carmack Som stjernerne står

Boganmeldelse af “Som stjernerne står”

Jeg har faktisk haft bogen “Som stjernerne står” stående på min bogreol siden i sommers. Det vil sige ihvertfald et halvt år. Jeg kendte ikke forfatteren, og havde ikke rigtig hørt andre anbefale bogen, så at begynde at læse den, tog lidt længere tid, end det normalt plejer.

Jeg blev dog ret hurtigt underholdt og tryllebundet af det lille univers, som Cora Carmack skabte for mit indre. Fortællingen er dog ikke særlig nytænkende, og jeg synes, at jeg har hørt, set og læst lidt af det samme før. Alligevel vil jeg et hundrede procent anbefale bogen, da den indeholder alt hvad en kærligheds roman skal indeholde. Hvoraf uforudsigelighed og spænding er noget af det aller vigtigste, men også trekantsdrama, jalusi, lidenskab og ungdom – er nogle fantastiske synonymer på kærligheds fortællinger.

Jeg vil give bogen “Som stjernerne står” af Cora Carmack 3 ud af 6 stjerner!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.