Kollision af Gail Mchugh

Kollision af Gail Mchugh Kollision boganbefaling
“Kollision”, en dramatisk kærligheds fortælling, der ikke blot handler om kærligheden mellem to individer, men også om kærligheden til én selv. At turde være sig selv værdig, elske sig selv og ønske noget større for fremtiden, også når det kommer til kærligheden.

Kollision flåede mit hjerte itu

Gail Mchugh’s ord, som er forfatteren bag “Kollision” og efterfølgeren “Puls” fangede mig øjeblikkeligt, og tryllebandt mig til sengen, hvor jeg i opstartsveerne et par dage før min fødsel af min søn, slugte bogen råt. Fortællingen har alt hvad en god kærlighedshistorie skal indeholde; Den er fængslende, dramatisk, givende og underholdende. Og så gør den dét som en rigtig kærlighedshistorie skal kunne gøre. Den flår mit hjerte itu, og efterlader det blottet og sårbart indtil jeg får fingrene i bogens efterfølger.

Kollision boganmeldelse  Kaffe, bog og kage

Bogens handling

Selve fortællingen udformes af den smukke og elskværdige hovedperson, der ligesom så mange andre kvinder, trofast står ved sin kærestes side i alle situationer og henseender, men som med tiden gør det på bekostning af sig selv. Hvad der engang begyndte som lykkelig og tryg kærlighed, slår pludselig sprækker og glansbilledet smuldrer mellem fingrene på hende, når løgne, aflyste aftaler og generel mistillid bliver hverdags kost i parforholdet.

Imens hovedpersonen, Emily kæmper med at holde sammen på sig selv og hendes parforhold efter tabet af sin mor, så fristes hun samtidig af begæret og kærligheden for en ny opståen flamme. En flamme der kæmper til det allersidste for at vinde hendes kærlighed.

“Kollision” beretter om et trekantsdrama der både inkluderer vold, sex, løgne, utroskab og brudte venskaber, og den kan på det varmeste anbefales!

 

1 kommentar til “Kollision af Gail Mchugh”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *