Pestosnegle med fetaost og urter

Pestosnegle  Pesto snegle
Pestosnegle af butterdej er en af de bedste appetizers jeg kender til. Sneglene er utrolig nemme at lave, og kan varieres i det uendelige, så de passer til alles smagsløg.

Pestosnegle af butterdej

Hvis man har været hjemme hos mig og spise et par gange, så vil jeg næsten garantere for, at pestosnegle med fetaost er noget jeg har serveret. For det gør jeg altså virkelig ofte. Det er ikke i mangel på inspiration eller andre gode opskrifter til appetizers, men det fungerer bare virkelig godt, sådan nogle små snegle med pesto i. Jeg selv elsker at lave dem, og mine gæster ser også ud til at nyde dem.

Det kan godt variere lidt hvad jeg bruger i mine pestosnegle ud over pesto og fetaost. I denne opskrift har jeg blot brugt urter derudover, men jeg har også en anden opskrift herinde på bloggen, hvor jeg også bruger cashew nødder. Begge opskrifter smager virkelig dejligt!

Pestosnegle med fetaost  Pesto snegle med ost

Opskrift på pestosnegle med fetaost

Butterdejen til mine pestosnegle køber jeg altid. Man kan helt sikkert lave det selv, men det har jeg egentlig aldrig rigtig haft lyst til. Jeg kan lide, at butterdejssneglene er nemme at lave, så jeg ikke skal lægge for meget energi i appetizeren, men også kan koncentrere mig om de andre retter, som jeg plejer at servere for mine middagsgæster.

Normalt bliver disse pesto snegle serveret på et lille fad med et glas bobler til. Det plejer at virke rigtig fint hver eneste gang, og gjorde det også i weekenden har jeg ladet mig høre, hvor jeg havde lavet pesto snegle til min mands herre middag. Udover appetizer fik de også kæmpe bøffer og bearnaise samt chokolademousse til dessert.

Pestosnegle med fetaost og urter
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Til ca. 30 pestosnegle:
  • 2 pakker butterdej
  • 1 dåse pesto (f.eks basilikumpesto)
  • 200g fetaost
  • en håndfuld persille
Fremgangsmåde
  1. Smør pesto udover hele butterdejen
  2. Mos fetaost og smør det på halvdelen af butterdejen (den halvdel der rulles først)
  3. Hak persillen og drys det over fetaosten
  4. Rul butterdejen til en pølse og skær den i skiver
  5. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem som anført på pakken

2 kommentarer til “Pestosnegle med fetaost og urter”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *