Nachos med oksekød

Nachos med oksekød

Nachos med oksekød, bønner, grøntsager og guacamole må du prøve. Det smager en helt del bedre end den helt simple version med bare cheddarost og nachoschips. Lad dig derfor inspirere af nedenstående råvarer, og load din nachos med lige præcis de ingredienser, du og din familie, bedst kan lide.

Inspiration til opskrifter: Nachos med kylling og Guacamole

Opskrift på nachos med oksekød

Nachos med oksekød

Nachos med oksekød

Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Oksekød:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 spsk. tacokrydderi
  • 1 spsk. tomatpure
  • smages til med salt og peber
  • 150 g tortilla chips
  • 150 g revet cheddar ost

Grøntsager:

  • 1/4 rødløg
  • 1 forårsløg
  • 100 g sorte bønner
  • 100 g cherry tomater
  • 1 spsk. koriander eller persille
  • 2 spsk jalapanos

Servering:

  • Guacamole
  • Cremefraiche
  • Chiliflager

Sådan gør du

Oksekød:

  • Hak løg og hvidløg fint og steg løgene bløde i en gryde med olivenolie
  • Tilsæt hakket oksekød og lad det stege til det er gennemstegt
  • Tilsæt krydderier og tomatpure og smag kødet til med salt og peber
  • Fordel tortilla chips i et ildfast fad og dernæst revet cheddarost og oksekød
  • Bag retten i ovnen ved 160 graders varme i ca. 5-10min eller til osten er smeltet

Grøntsager:

  • Hak forårsløg og rødløg fint
  • Skær cherrytomater i grove stykker
  • Fordel bønner og grøntsager over den færdigbagte ret

Servering:

  • Server guacamole, cremefraiche og chiliflager fordelt over retten eller ved siden af

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering