Nachos med oksekød, bønner, grøntsager og guacamole må du prøve. Det smager en helt del bedre end den helt simple version med bare cheddarost og nachoschips. Lad dig derfor inspirere af nedenstående råvarer, og load din nachos med lige præcis de ingredienser, du og din familie, bedst kan lide.
Inspiration til opskrifter: Nachos med kylling og Guacamole
Opskrift på nachos med oksekød

Nachos med oksekød
Udskriv
Pin
Forb. tid: 15 minutter minutter
Tilb. tid: 5 minutter minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Maria Vestergaard
Ingredienser
Oksekød:
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 400 g hakket oksekød
- 1 spsk. tacokrydderi
- 1 spsk. tomatpure
- smages til med salt og peber
- 150 g tortilla chips
- 150 g revet cheddar ost
Grøntsager:
- 1/4 rødløg
- 1 forårsløg
- 100 g sorte bønner
- 100 g cherry tomater
- 1 spsk. koriander eller persille
- 2 spsk jalapanos
Servering:
- Guacamole
- Cremefraiche
- Chiliflager
Sådan gør du
Oksekød:
- Hak løg og hvidløg fint og steg løgene bløde i en gryde med olivenolie
- Tilsæt hakket oksekød og lad det stege til det er gennemstegt
- Tilsæt krydderier og tomatpure og smag kødet til med salt og peber
- Fordel tortilla chips i et ildfast fad og dernæst revet cheddarost og oksekød
- Bag retten i ovnen ved 160 graders varme i ca. 5-10min eller til osten er smeltet
Grøntsager:
- Hak forårsløg og rødløg fint
- Skær cherrytomater i grove stykker
- Fordel bønner og grøntsager over den færdigbagte ret
Servering:
- Server guacamole, cremefraiche og chiliflager fordelt over retten eller ved siden af