Krydderkage med frosting

Krydderkage med frosting

Opskriften på krydderkage er lavet i samarbejde med Valsemøllen

Denne varme, krydrede kage, er virkelig skøn og smagfuld. Krydderkagen er toppet med et generøst lag frosting, og twistet med en anelse julede krydderier og nødder. En nem skærekage der kan serveres til de fleste lejligheder.

Krydderkage dej

Krydderkage i samarbejde med Valsemøllen

Det er endnu engang én af Valsemøllens kageblandinger, som ligger til grund for denne kageopskrift ala en krydderkage. Alle deres kageblandinger og brødbandinger er utrolig nemme og smagfulde, og ikke mindst pragtfulde at tage med sig i sommerhus. Godt nok er kagen ikke bagt fra bunden af, men den bliver bagt i ovnen og der kommer derfor til at dufte af varme krydderier i hele hytten.

Inspiration til kager:Opskrift på krydderkage fra bunden og Julepandekager

Krydder kage

Opskrift på krydderkage

Krydderkage

Udskriv
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

Kagedej:

  • 1 pakke Valsemøllen "krydderkage"
  • 1 dl neutral olie
  • 1/2 dl vand
  • 2 æg
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. nelliker
  • 1/2 tsk. kardemomme

Frosting:

  • 400 g neutral flødeost
  • 2 spsk. appelsinsaft
  • 50 g flormelis
  • 100 g valnødder

Sådan gør du

Kagedej:

  • Bland kagedejen sammen som anført på pakken og tilsæt krydderier
  • Hæld kagedejen i en springform eller kageform beklædt med bagepapir
  • Bag kagen som anført på pakken og lade den køle helt ned

Frosting:

  • Pisk flødeost, appelsinsaft og flormelis til en luftig frosting
  • Fordel frostingen udover kagen og drys med grofthakkede valnødder

Krydderkage ingredienser

Inspiration til juleopskrifter: Risalamande og Julecookies

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering