Frank A – anno 2017

Frank A frokost  Frank A Odense
Jeg kunne næsten ikke få armene ned, dengang jeg for nogle måneder siden opdagede, at Frank A var (gen)åbnet. Godt nok i helt nye klæder, men hvad ved jer, for det er det eneste Frank A, jeg har set. Det gamle, stedet hvor de vildeste fester, kærligheds historier og slemmeste branderter har udfoldet sig, nåede jeg desværre aldrig at opleve.

Det gamle Frank A

Jeg har ikke været ret gammel, før jeg første gang hørte om nogle legendariske historier fra Frank A. Det var min far, som var fortælleren, og sidenhen har jeg ofte hørt Odenseanere og bare fynboer generelt, omtale ligepræcis den bar/natklub?, som værende den absolut allerbedste i Odense. Aalborg har Jomfru ane gade, Odense havde Frank A. Det er næsten sådan en sammenligning, jeg er vokset op med.

..men hvad var Frank A egentlig for et sted? Hvis der er nogle af jer læsere derude, som har nogle gode historier i ærmet, eller bare lidt adjektiver til at beskrive stedet, så vil jeg elske at høre om det gamle Frank A.

Læs også gerne min anmeldelse af: Mmoks, Gorms pizzaria og Restaurant under lindetræet

Frank A restaurant  Frank A

Det nye Frank A

Det var nu egentlig den helt nye restaurant, Frank A – anno 2017, som dette indlæg skulle handle om. Jeg har nemlig besøgt det. Første gang blev jeg inviteret af mejeri foreningen, som holdt et event netop på denne restaurant, hvor vi til den lejlighed, kom igennem en forret, hovedret og en dessert.

Her for nyligt besøgte jeg så restauranten sammen med mine skønne bloggerdamer; Christina, Jeanett, Anna (og Simone manglede vi). Det var frokost, vi havde inviteret os selv på, og jeg kunne ikke dy mig, at lave en lille anmeldelse af stedet, når jeg nu fik så fine billeder med hjem.

Aftensmad Frank A  Frank A forret
{Billeder fra dengang i kolde Januar, hvor jeg blev inviteret på en tre retters menu af mejeriforeningen på Frank A}

Anmeldelse af Frank A

Overordnet set er det en rigtig fin restaurant. Tjenerne er utrolig søde og imødekommende og indretningen er også særdeles pæn. Desværre kan restauranten godt ane en smule (for) stor, når der ved frokost tid, ihvertfald ikke er så mange gæster.

Maden er også god. Når jeg ikke skriver mere til dette, så er det fordi, jeg er en anelse forvirret over, hvad konceptet egentlig er. Menukortet er en anelse dyrt, og retterne er også gourmet præget. Jeg synes dog ikke, at de leverer helt som jeg kunne have håbet på i forhold til den pris, man også skal betale. Den oplevelse havde jeg faktisk begge gange, jeg besøgte restauranten.

Jeg synes dog ikke, det skal holde en fra at besøge Frank A. Det er tydeligt, at der er så meget engegement, vilje og gå på mod bag personalet, og de vil virkelig gerne lykkedes. Derfor skulle de også have denne anmeldelse på bloggen. Frank A skal simpelthen være en del af Odense. For vores histories skyld.

Restaurant Frank A  Frank A restaurant

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *