Restaurant Under Lindetræet – et eventyrligt sted

Restaurant Under LindetræetJeg har som barn hørt mange gange, om Restaurant Under Lindetræet fra min far, og jeg har længe drømt om at besøge den eventyrlige restaurant overfor H.C. Andersens hus. Der har været noget magisk over, at høre min far fortælle om den gamle restaurant, som har huset et gammelt bageri for snart længe siden.

Restaurant Under Lindetræet

Restaurant Under Lindetræet er en yderst anbefalelsesværdig restaurant. Ikke blot fordi den har selveste H.C Andersen’s hus som nabo, og det dermed betyder, at spisestedet er blandt gamle brosten, bindingsværks huse og et fantastisk smukt lindetræ, der pryder facaden og indgangen til restauranten. Nej også fordi, at maden smager rigtig dejligt. Det er god gourmet mad, der stadig er nede på jorden, venligt og imødekommende. Faktisk er der næsten en eventyrlig stemning over stedet, og stilen er hele vejen rundt gennemført, både når det kommer til indretning og arkitektur, men i særdeleshed også når det kommer til stemningen. Netop dette gør, at maden bliver løftet til endnu højere højder, end man først kunne tro.

Læs også Restaurant Mmoks

Min kæreste og jeg, er faktisk ved at falde pladask for Odense, som i vores optik er den helt rigtigt kombination af provins og storby på én og samme tid. Byen har historie- og kulturliv, driver nogle yderst konkurrencedygtige restauranter, og har samtidig noget landligt, smukt og stålfast over sig. Det er i Odense jeg føler mig hjemme, også selvom jeg ikke er herfra oprindeligt, og det er i Odense jeg vil udforske. Restaurant Under Lindetræet er et rigtig godt eksempel på, når provins og storby kombineres, og bliver til noget rigtig rart og elskeligt.

Facade hos restaurant under lindetræet

Jeg har nu besøgt restauranten hele to gange, og begge gange fik jeg serveret en yderst velsmagende frokost, af lokale fynske råvarer. Især andet restaurant besøg var en hel eventyrlig oplevelse, som jeg nød sammen med min kære mand, imens spiloppen spiste rugbrødsmadder i vuggestuen. Jeg glæder mig allerede til næste eventyr på Restaurant Under Lindetræet.

Frokost hos restaurant under lindetræet

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *