Restaurant Mmoks – folkets gourmet

Det var en helt almindelig tirsdag, og så alligevel ikke. B havde nemlig inviteret mig ud. Alene. Bare ham og jeg! Førhen, dvs før vi fik vores datter, spiste vi nok ude en gang om ugen, men tiderne har, om vi vil det eller ej, ændret sig en del, siden vi blev forældre. Selvfølgelig har vi haft vores datter med, når vi har været ude af huset, men så har vi også ofte valgt de restauranter hvor, man bestiller en cola og ikke et glas vin til maden. Tirsdag aften i denne uge var anderledes. Vi spiste nemlig på Restaurant Mmoks.

Restaurant Mmoks

Middag hos restaurant mmoks

Restaurant mmoks – Folkets gourmet

Barnepigerne (et sødt vennepar) ankom, vi kyssede farvel, og gik hånd i hånd ned mod Restaurant Mmoks, som er et sted vi efterhånden har spist utrolig mange gange! Maden er af gourmet karakter, men henvender sig alligevel til det brede publikum med lave priser og moderne interiør. Restaurant Mmoks har generelt en afslappet atmosfære. Noget der tiltaler både mit humør og mine smagsløg. Personalet går “afslappet” klædt, og maden bliver tilberedt i et åbent køkken, som giver én stemning af hjemme og hygge. Det er absolut én gourmet restaurant, der skiller sig ud – noget som jeg synes Odense har manglet!

Læs også Restaurant Under Lindetræet – et eventyrligt sted

Restaurant mmoksSommetider tager den ene dag den anden, og hverdags bargatellerne fylder til tider mere end de dybe dialoger, så det var rart at opleve hinanden på tomandshånd igen. Bare dét kun at koncentrere sig om sin egen tallerken, og ikke både holde styr på sit eget måltid og barnets, der i den grad stadig skal have hjælp til, at dirigere maden ind i sin mund, var en befrielse!

Og som i kan se på billederne, så gjorde Restaurant Mmoks det utrolig nemt for os, at have en dejlig aften. Vi kunne næsten trille hjem af al den gode spise, og var efterfølgende både mætte af kærlighed, mad og en god spiseoplevelse (endnu engang).

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *