Gorms pizzaria – skønne gourmet pizza’er

tapas på gorms pizzaria Pizza på gorms pizzaria

Odense’s bloggere på besøg hos Gorms Pizzaria

Gorms pizzaria åbnede i Odense for snart nogle uger siden, og jeg var så heldig at blive inviteret til prøvesmagning af alle deres fantastiske gourmet pizzaer og andre italienske specialiteter, sammen med en håndfuld andre bloggere. Jeg havde glædet mig ufattelig meget, ikke bare fordi jeg endelig skulle prøve at smage de populære pizzaer, som mine veninder i København længe havde snakket om, men også fordi jeg skulle tilbringe en aften i et herligt selskab.

Få inspiration til spisesteder i Odense: Mine restaurant- og cafe anbefalinger i Odense

Jeg nyder virkelig at tænke tilbage på de rare stunder jeg har haft, og skal have i fremtiden, med de skønherlige bloggere fra Odense. Man kan vel sammenligne dét med folk, der samler på frimærker og mødes med loop og deres frimærkesamlinger under armen. På samme måde er vores erhverv/hobby så specielt og unikt, at meget få kan relatere til vores samhørighed. Når vi mødes, gælder vores egne sociale regler. Det er pludseligt i orden at filme og dokumentere hvert et pizzastykke, eller sjove kommentar fra sidemanden. Ja, faktisk er det unormalt, hvis man ikke stiller sig op på stolen i en akavet stilling, for at få det bedste billede, eller rykker rundt på krydderurter og vandglas på bordet, for at få den pæneste opstilling. Det er skønt at mødes med ligesindede mennesker, og så er der jo sådan set ligemeget, om man er blogger, frimærkesamler eller en nørdet medicinstuderende der tager suturundervisning i weekenderne.

Salat på gorms pizzaria Drinks på gorms pizzaria

Min yndlings pizza på menukortet hos Gorms pizzaria

Hvis jeg skal vende tilbage til pizzaerne, som foruden bloggerne fra Odense, var hovedpersonerne den pågældende aften, så smagte vi vitterligt noget for enhver smag, og det var sjovt at se, hvor forskelligt det var, hvad vores smagsløg foretræk. Jeg var personligt helt blæst bagover af pizzaen med kartoffel, gedeost, frisk timian og trøffelolie, og jeg må faktisk sige, at det er den bedste pizza jeg nogensinde har smagt! Så den må i prøve, hvis i en dag besøger Gorms pizzarier i Odense.

For ca. 14 dage siden, besøgte jeg og fire andre Odense bloggere faktisk Gorms pizzaria igen, da vi skulle have natmad efter “bloggerbaren“, som skønne Jeanett, Jeanette og Chistina var værter for. Denne gang bestilte jeg igen kartoffelpizzaen, og jeg kan love jer for, at anden gang jeg smagte den, var jeg lige så tilfreds og lykkelig som første. WOW en skønherlig fornøjelse.

Appetizer gorms pizzaria  Gorms pizzaria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *