De fem bedste asiatiske take away restauranter i Odense

Indlægget indeholder reklame for Just Eat
  

Så har vi været på den igen, min kære mand, børn og jeg selv, og har fundet de aller bedste restauranter i Odense, som sælger asiatisk take away. Og jeg kan roligt sige, at vi endnu engang er blevet meget imponeret. Især B har rost restauranterne til skyerne, og spiloppen har fået en ny opstået og evig trang til gode og sprøde forårsruller med masser af smag af friske koriander, ingefær og grøntsager.

Endnu engang har Just Eat virkelig mange gode bud på asiatiske take away restauranter, ligesom de også har det med de bedste pizzaer, de bedste burgere og de bedste indiske måltider. Ja, vi har efterhånden været vidt omkring, men Odense er virkelig også flot repræsenteret når det kommer til take away mad.

Top fem over Odenses bedste asiatiske take away restauranter

Nummer 5: Bluefin
Bluefin Odense take away  Blue fine Odense
{Vi bestilte “Chicken karaage”, “grillet and” og “tempuramix” vha. Just Eat}

Rigtig udemærket mad. Det hele smagte rigtig fint, og maden var pakket godt og grundigt ind. Saucen var dog meget tyk, og vi savnede alle sammen lidt mere smag. Tempurarejerne var gode, og jeg har også fået fortalt, at de laver rigtig god sushi. Det er helt klart en restaurant, som vi kunne finde på at bestille fra igen, også selvom den scorer en sidste plads på denne liste, og de ikke helt kunne måle sig med de resterende fire.

Nummer 4: Wokkabox
Wokkabox Odense  Wokkaboks takeaway Odense
{Vi bestilte “Panang curry”, “kylling med stegte grøntsager”, jasminris og forårsruller via Just Eat}

Herfra bliver det utrolig svært at rangliste de resterende asiatiske restauranter. Wokkabox, som også ligger i vores naboområde i skibhuskvarteret, gør det virkelig også godt. Deres Panang curry var smagfuld uden at være for stærk til børnene, og deres forårsruller sprøde udenpå og krydrede inden i. Desværre syntes vi, at deres menukort var en smule uoverskueligt, hvilket også trækker lidt ned. Der var simpelthen alt for mange valgmuligheder, og så var maden ikke synderlig pæn at kigge på. Noget som i ved, jeg også vægter højt.

Nummer 3: Thai street food
Thai street food Odense  Thai street food take away
{Vi bestilte “Pa-naeng curry” og “Gul curry” via. Just Eat}

“Vi har fundet en vinder”, sagde jeg, da jeg smagte maden fra denne restaurant for første gang. For vi har bestilt take away derfra flere gange efterhånden. Dette gør sig faktisk gældende ved alle af de nævnte restauranter. Deres sauce smager guddommeligt, og cashewnødderne på retten højnede kvaliteten og udtrykket af maden gevaldigt. Jeg var faktisk virkelig imponeret af dette sted. Desværre fortalte B, at restauranten ikke i sig selv var særlig flot og nydelig, da han hentede maden, og dette vælger vi, trækker ned på den samlede bedømmelse, da det alt andet lige også påvirker den samlede opfattelse af et måltid.

Nummer 2: Phimo
Phimo Odense  Phimo take away Odense
{Vi bestilte “Gai pad med ma muang – kylling cashew” og “And i rød karry” og forårsruller via Just Eat}

“Det er de bedste forårsruller jeg nogensinde har smagt”, udbrød jeg i sommers, da jeg for første gang smagte mad herfra. Siden da, har vi virkelig spist meget take away fra Phimo. Også fordi det var noget af det allerførste asiatiske mad af bedre kvalitet, vi smagte i Odense. Jeg synes de gør det ualmindelig godt. Deres ret med and er klart den bedste, hvilket også er blevet vores foretrukne, når vi bestiller mad herfra. Deres andre varme retter er desværre ikke helt lige så gode, da de hurtigt bliver lidt tørre. En flot anden plads skal de dog med sikkerhed have, for de kan virkelig finde ud af at lave asiatisk take away.

Nummer 1: Mothers streetfod
Mothers street food Odense  Mothers street food take away

Denne restaurant er den sidste vi har prøvet i rækken af gode asiatiske take away restauranter, og selvom de andre lavede afsindig god mad, så var denne restaurant, klart den bedste. Prisen er også en anelse dyrere, og det er også ret besværligt at bestille take away hos dem, da de ikke taler særlig godt dansk. Men at se vietnamesiske kvinder lave vietnamesisk mad, varmer mit mad-glade-hjerte gevaldigt. Lad os håbe de kommer på Just Eat inden længe.
Maden var yderst smagfuld, og der var hverken sparret på tigerrejer, grøntsager og flotte takeaway bøtter. En kæmpe anbefaling herfra.

1 kommentar til “De fem bedste asiatiske take away restauranter i Odense”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.