Odenses bedste takeaway burger – top fem

Odenses bedste take away burger indeholder reklame, da indlægget er skrevet i samarbejde med JUST EATHungry Dane burger  Hungry Dane
Så skal vi til det igen. Vi har nemlig spist os igennem alle de bedste burgerrestauranter i Odense i samarbejde med yndlings JUST EAT. I har selv været med til at normenere på Instagram, og jeg takker for jeres engegement både i nomineringen af den bedste burger, men også dengang vi fandt Odenses bedste indiske takeaway.

Jeg kan allerede sige nu, at bedømmelsen om Odenses bedste takeaway burger nok vil chokere jer. Det har ihvertfald overrasket mig, hvordan nogle af de bedste burgerrestauranter i Odense, ikke leverer lige så godt, når det handler om take away i forhold til, når man spiser deres burgere i restauranten. Så læs med, hvis du vil finde ud af, hvor du finder den aller bedste take away burger i Odense, og kommenter endelig, hvis du er enig, uenig eller har kommentarer til vores bedømmelse!

Top fem over Odenses bedste take away burger

Nummer 5: Joye’s burger
Joeys burger  Joeys burger Odense
“Sublime milkshakes”, var det første min mand noterede ned. I begyndelsen var vi generelt meget positive. Pommes fritterne virkede sprøde, og burgerne var virkelig flot præsenteret. Desværre faldt begejstringen i en sådan grad, at burgeren landede på en sidste plads, da vi først satte tænderne i den. Tomat- og agurkskiverne var skåret meget tykt skåret, og det samme med rødløgene, og så var burgeren bare lidt kedelig. Til gengæld var det også det absolut billigste sted at bestille burger fra, som vi gjorde via JUST EAT og spiloppen elskede deres børnemenu, som var virkelig god.

Nummer 4: Burger Anarchy
Burger anarchy  Burger anarchy take away
Jeg havde glædet mig til at prøve Burger Anarchy’s take away burgere, for jeg synes virkelig deres burgere er gode. Måske endda Odenses bedste, men vi blev desværre en smule skuffede. Maden var ihvertfald ikke helt deroppe og ringe, som det normalt er, når man spiser det i restauranten. Bunden af burgeren var utrolig våd, og pommes fritterne var blevet kedelige. Desuden var børneburgeren fuldstændig umulig at spise for spiloppen. Den var alt for høj, hvilket resulterede i at alt indhold faldt ud, når hun prøvede at spise af den. Deres dip var dog helt fantastiske, og man kunne også smage, at kvaliteten og råvarerne af burgerne hos Burger anarchy er høj.

Nummer 3: Hungry Dane
Hungry dane takeaway  Hungry dane take away
Det var første gange, at vi spiste fra Hungry Dane, der også promoverer gode burgere af høj kvalitet på JUST EAT’s hjemmeside. Vi smagte både deres burger med beef og pork, og begge var virkelig gode. Bunden af burgeren var ikke for våd, og så fungerede det knasende rødkål virkelig godt. Desværre var pommes fritterne ikke særlig gode og meget slatne. Deres dip trak dog niveauet op på de lidt kedelige fritter.

Nummer 2: Bull
Bull burger  Bull take away
Vi har altid været glade for Bull, men aldrig prøvet deres take away. Det er dog mindst lige så godt. Deres burgere er virkelig af høj kvalitet og bliver pakket flot og så nænsomt som muligt, så det ikke går ud over smagen og sprødheden af både fritter og burgerindhold. Deres kål var så fint snittet “at det næsten er helt nuttet at se på”, noterede min mand. Jeg synes faktisk, at de leverede de bedste pommes frites, og min mand elskede deres “mande portioner”, som er virkelig store.

Nummer et: Mauritz
Mauritz burger  Mauritz Odense burger
Den bedste burger synes vi, at Mauritz leverede. Måske er det ikke den bedste burger, man køber på restauranten og spiser, men det er klart den bedste at transportere med hjem, og så kan den også bestilles over JUST EAT. Den bliver overhovedet ikke våd, og deres pommes frites, som i øvrigt er bådkartofler, bevares sprøde. Derudover er deres burgere lavet af gode råvarer, og deres menukort er spændende og gourmetpræget. Fuldstændig ligesom Burger anarchy, der bare ikke leverer det ligeså godt på take away fronten.

 

2 kommentarer til “Odenses bedste takeaway burger – top fem”

  1. Alle burgerne ser ret så lækre ud ? Den her guide vil helst sikkert være en god guide næste gang bestilles takeaway her hjemme ?

    1. Hvor er jeg glad for at høre det! Det er altså dejligt, når man har brugt mange timer på et indlæg, og det så falder i god jord og kan bruges af ens kære læsere. Tak for dig.
      Kh Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *