Sponsoreret af JUST EAT
  

Vi har været på en utrolig krævende opgave herhjemme. Sagt med et glimt i øjet! Vi har nemlig skulle spise os igennem alle Odenses indiske take away restauranter i samarbejde med JUST EAT. Det blev ikke dem alle, for der er faktisk virkelig mange her i mit nærområde, men vi har afprøvet 8(!) restauranter, og ud af dem blev nedenstående fem valgt.

Top fem over Odenses bedste indiske take away

Nummer 5: Bombai spicy
Bombai Spicy restaurant  Bombay Spicy Odense
{Vi bestilte og fik leveret “lamb Korma” og “Chicken coconut” vha. JUST EAT}

Saucen var skilt (øv), og begge retter var meget søde, hvor især den med lammekød, var en tand for meget. Naanbrødet så ud som om, at det var fabriks lavet, og risene var en smule tørre. Det smagte dog stadig rigtig fint, men var klart den dårligste af de fem.

Nummer 4: Indian tasty
Indian Tasty restaurant  Indian tasty Odense
{Vi bestilte og fik leveret “Chicken Masala Curry” og “Butter chicken” vha. JUST EAT}

Generelt var de resterende fire take away steder, meget lige. Indian Tasty var dog en smule dyre, og da maden ikke var den tak bedre, så syntes vi, at det trak en del ned. Naanbrødene var nogle af de bedste. De “virkede” hjemmebagte, og havde en fantastisk smag, ligesom det resterende mad, der også smagte dejligt.

Nummer 3: Roti
Roti Restaurant  Roti Odense
{Vi bestilte og fik leveret “Chicken Channa” og “Beef Curry” vha. JUST EAT}

Måltidet var virkelig lækkert og chapartierne var uovertrufne! Desuden fulgte der “gratis” papadum med til retterne, som også smagte dejligt. Bøtterne som maden blev leveret i, var dog ufattelig irriterende, og hele to gange, fik jeg væltet sauce ud på bordet, fordi de gav sig så let, når man løftede dem op.

Nummer 2: Classic Indian
Classic Indian Restaurant  Classic Indian Odense
{Vi bestilte og fik leveret “Classic Chicken Tikka” og “Chicken Honey Desi Malai”}

Nøj hvor har vi bare været i tvivl om første og anden pladsen. Der var ualmindelig mange af jer, som anbefalede Classic Indian til os på Instagram, og det kan jeg virkelig godt forstå. Maden er udsøgt, bliver leveret i store portioner, og deres naanbrød smager utrolig autentisk. Prisen er dog også den dyreste af dem alle.

Nummer 1: Goa
Goa restaurant Goa Odense
{Vi bestilte “Chicken Tikka Masala Creamy Cashew” og “Chicken coconut”}

Til det aller sidste har jeg været i tvivl, men jeg vælger simpelthen at give første pladsen til Goa, som også er vores stam restaurant, når det kommer til indisk take away. Saucerne er altid perfekt krydret og cremet, risene saftige og prisen er virkelig fin. Dog er deres naanbrød ikke det allerbedste!

Fra tanke til handling

I ved hvor meget jeg elsker take away. Det er fantastisk at få serveret mad, man ikke selv har lavet nogle gange, og så giver det samtidig ny inspiration til ens egen madlavning. Vi spiser derfor take away ca. en gang om ugen, og det er især i weekenderne, at vi tager os den frihed og ekstra forkælelse.

I den forbindelse er vi blevet ret glade for JUST EAT’s hjemmeside, der rimelig hurtigt og præcist kan finde de restauranter frem, som vi netop har lyst til at spise fra. Og hvis man f.eks vil bestille indisk i Odense, hvor jeg og min lille familie er bosat, så er der hele otte restauranter at vælge imellem, på JUST EAT’s hjemmeside.

Hvad siger i til min top fem liste over indisk take away? Kom endelig med tilføjelser eller kommentarer 🙂

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page