Chokoladekonfekt med pistacie

Opskriften på chokoladekonfekt er sponsoreret af Castus
Chokoladekonfekt  Chokolade konfekt

Konfekt i alle afskygninger og nuancer spiser jeg virkelig meget af i denne søde juletid, og faktisk også på andre tidspunkter af året. Chokoladekonfekt som denne slags, kan nemlig sagtens blive serveret på andre tidspunkter end december, synes jeg.

Inspiration til klassiske kager: Den bedste drømmekage opskrift og Pandekager på de traditionelle måde

Chokoladekonfekt med Castus frugtstænger

Jeg har efterhånden vist flere gange herinde på bloggen, hvordan man kan bruge Castus’ frugtstænger til andet end blot madpakke snack eller sundere dessert, og her er endnu et eksempel.

Konfekt med chokolade  Chokoladekonfekt med nødder

Opskrift på chokoladekonfekt

Chokoladekonfekt kan laves på et utal af måder. Man kan således blande alverdens forskellige slags nødder, slik eller frugtstænger i sin chokolademasse. I denne opskrift på chokoladekonfekt har jeg brugt blandt andet brugt Castus’ nye juleversion med smag af æble og kanel. En virkelig god og anderledes frugtstang, som passer perfekt til julebagning.

Hvis man falder over denne opskrift på konfekt, og kalenderen ikke skriver december måned. Så kan man erstatte marcipanen med skumfiduser, og bruge en anden smagsvariant af castus’ frugtstænger. F.eks den med nødder eller kakao. På den måde kan chokoladekonfekten laves hele året rundt!

Chokoladekonfekt med pistacie
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Knæk chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad
  2. Hak marcipan, pistacie nødder og Castus frugtstang groft
  3. Bland ingredienserne med den mørke chokolade og drys evt med lidt ekstra ingredienser på toppen
  4. Hæld chokolademassen i en form beklædt med bagepapir
  5. Køl den ned i fryseren i ca. 30min eller køleskabet i 60min til det er hårdt
  6. Skær chokolade konfekten ud i mundrette stykker

 

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *