Bananis  Nicecream
Bananis også kaldet nicecream i lidt mere moderne kredser er en fantastisk opfindelse. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan denne lækre, bløde, søde, smagfulde og ikke mindst sunde bananis kan være gået mine øjne forbi i så lang tid.

Sund bananis også kaldet nicecream

En helt ny verden har åbnet sig for mig. Jeg har godt nok set det “dersens” nicecream blive omtalt på diverse glutenfri og veganske blogs, men havde egentlig forestillet mig, (som så meget andet), at det måtte være en smule opreklameret. Jeg har nu prøvet at lave bananis, eller nicecream som det så fancy hedder, og jeg er mildest talt slået omkuld. Aldrig i mit liv har jeg smagt noget, som er så sundt og kaloriefattigt som denne dessert, men samtidig smager sødt, friskt og forbudt på samme tid! Jeg ved nu, hvad jeg skal leve af hele sommeren, og det bedste ved det hele er den enormt lette ingrediensliste.

Bananis består nemlig blot af banan og en smule mælk samt den topping man bedst kan lide, og som passer til årstiden. I forhold til mælken er det her man kan variere med mandelmælk, laktosefri mælk, havremælk osv hvis man er veganer laktoseintolerant eller andet. Jeg synes dog denne nicecream smager helt perfekt med helt almindeligt mælk også.

Bananis (nicecream) opskrift

Læs også gerne: Brownie med nødderMormor tærteBanan kage med chokolade og Muffins med oreo

Bananis - den bedste nicecream
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • Bananis til 2 portioner:
  • 2 modne bananer
  • 2 spsk. mælk (eller mandelmælk hvis du er til vegansk eller glutenfri mad)
  • Topping: Jeg brugte nye danske jordbær og hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
  1. Skær bananerne i skiver og læg dem i fryseren 3-4 timer til de er helt frosne.
  2. Blend dem med en kraftig blender sammen med mælk (prøv dig frem med mælken. 2 spsk. gav en softice-konsistens).
  3. Hvis du har en foodprocessor, så er det en kæmpe hjælp! Jeg måtte have både gang i min blender og stavblender, for at få den rigtige konsistens frem, men det var besværet værd.
  4. Jeg spiste den sunde nicecream med friske danske jordbær og hakket mørk chokolade. Velbekomme!

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.