Bagt torsk med rødebeder og linser, er en opskrift jeg har lavet i samarbejde med Aarstiderne. Indlægget er derfor sponsoreret!
Inspiration til opskrifter: Fiskeburger og Nakkefilet på grill
Aarstiderns måltidskasser
Det har nok været umuligt ikke at lægge mærke til mit eksamensynk den seneste uge, som jeg glædeligt har delt på instagram. Og selvom jeg har haft ufattelig ondt af mig selv, så har jeg også været utrolig heldig, for netop i sidste uge begyndte mit samarbejde med Aarstiderne. Et samarbejde hvor jeg får leveret de mest fantastiske måltidskasser, der indeholder ingredienser til aftensmad i fem dage. Jeg har således ikke handlet ind, planlagt indkøbseddel og madplan, men blot slået hovedet fra et øjeblik og fulgt opskrifterne der fulgte med alle de friske OG økologiske ingredienser. Det har været så rart og sjovt at prøve, og hvis i også har mod på at få leveret måltidskasser fra Aarstiderne, så kan i følge dette link til aarstiderne med denne rabatkode: DGX2SA og få 15% på jeres første måltidskasse.
Måltidskassen vi i denne uge er blevet ernæret fra, går under navnet “slankekassen”. Vi har blandt andet spist:
– koldrøget sej med sprød salat, smilende æg og karse,
– okonomiyaki med svinekød og rissalat,
– kalvehakkebøf med kartofler, bagte løg og grønkålstatar
– Stegt kyllingebryst med broccoli, tamari og brune ris
..og så denne skønne ret som jeg nu vil præsentere jer for. Bagt torsk på en bund af rødbeder, linser og kapers. Et utroligt velsmagende måltid trods det meget lave kalorie indhold i måltidet med bagt torsk. Det er virkelig inspirerende og sundt engang i mellem, at få rusket sådan op i ens madvaner. Pludselig spiser man nye og anderledes ting, alt sammen valgt inden for den kategori man ønsker at spise. Aarstidernes måltidskasser kommer nemlig i flere forskellige varianter. F.eks. vegetar, børnefamilie, livretter eller lowcarb-måltidskassen. I næste uge skal jeg vi prøve en ny måltidskasse fra Aarstiderne og jeg glæder mig helt vildt.
Opskrift på bagt torsk med rødbedesalat
Denne opskrift på bagt torsk er egentlig utrolig nem og lige til. Torsken er bagt i ovnen ligesom rødbederne er kogt i en gryde, så man sparer dermed stegefedtet i måltidet. Derudover er maden vel krydret af dressing, citron, kapers og løg, der gør retten og den bagte torsk saftig og spændende. Jeg håber i vil synes om den bagte torsk, min familie godkendte den ihvertfald, og jeg kan på det varmeste anbefale Arstidernes måltidskasser!
Læs også gerne: Spinattærte med laks, Opskrift på grøntsagslasagne og den Bedste traditionelle lasagne
- ca. 300g rødbede
- 100g belugalinser
- 300g torskefilet
- et fed hvidløg
- ½ økologisk citron
- 20-30g kapers
- ½ rødløg
- Karse
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. dijonsenep
- salt og peber
- Skyl rødbederne. Kom dem i en gryde med salt og dæk dem med vand
- Kog rødbederne møre under låg i 30-35min
- Smut skindet af rødbederne, og skær dem i tern
- Hak løg i fine tern.
- Kog belugalinser som anført på pakken.
- Vend rødbeder, linser og kapers i en dressing af olivenolie, salt, peber, dijonsennep og evt lidt citronsaft.
- Tænd ovnen på 160graders varme
- Del torsken i pæne portionsstykker.
- Læg dem på en plade med bagepapir, drys med salt og revet citronskal
- Sæt pladen i ovnen, og bag fisken til den er fast i kødet, ca. 10-12min
- Server den bagte torsk på rødebede salaten og drys med karse på toppen.
Hvis i kunne lide denne opskrift på bagt torsk med rødebedesalat, så kan jeg ikke vente med at dele næste opskrift fra Aarstiderne i næste uge! God dag.