9. november af Colleen Hoover  9. november
Bogen, 9. november er en bragende kærlighedsfortælling, der ligesom Colleen Hoovers andre bøger, overrasker midt i historien, og gør handlingen til en anden, end man først havde regnet med.

Colleen Hoover – en stjerne forfatter

Jeg har efterhånden læst det meste af Colleen Hoover, og to af hendes bøger har jeg også anmeldt herinde; “Forbandede kærlighed” og “Det ender med os“, hvoraf sidst nævnte må være min absolut favorit. Hendes bøger er altid fantastisk underholdning, og jeg nyder at brygge en god kop te flere gange ugentligt, og så ellers dykke ned i hendes univers – spækket med kærlighed, erotik, spænding, sorg og lidenskab. Jeg er mildest talt en sucker for love, og har endelig fundet lysten til at læse skønlitterært igen, nu hvor jeg holder pause (barsel) fra mit studie, og ikke læser så meget fag litterært læsning i en periode.

Roman 9. november  Forfatter Colleen Hoover

Smagsprøve på “9. november”

Den kun 18-årige pige, Fallon som er blevet forbrændt på store dele af hendes krop, møder tilfældigt fyren Ben i Los Angeles dagen inden hun skal flytte til New York, og de forelsker sig øjeblikkeligt i hinanden. De aftaler, grundet deres unge alder, at følge deres karrieredrømme og dermed leve adskilt uden nogen kontakt til hinanden, pånær d. 9. november, hvor de aftaler at mødes de næste fem år.

Bog 9. november af Colleen Hoover  Anmeldelse af 9. november

Anbefaling af “9. november” af Colleen Hover

Bogen tog mig meget længere tid at komme igennem end hendes tidligere værker. Den var fra begyndelsen af – god og underholdende, men også ret forudsigeligt. De to karakterers kærlighed virkede egentlig for perfekt, og jeg lagde den derfor fra mig i flere uger i træk, noget som også mange af jer læsere herinde også har skrevet til mig og erkendt at have gjort.

..men BANG!

En aften besluttede jeg mig for, at læse videre igen, i stedet for at begynde på en ny bog, og på et splitsekund – ca. midt i romanen, blev jeg total tryllebundet. Historien fik pludselig en helt anden drejning, og alt hvad man havde troet hidtil, blev pludselig vendt op og ned.

Jeg vil derfor på det varmeste anbefale endnu en Colleen Hoover roman. Den kvinde kan virkelig skrive om kærlighed, og selvom hun ikke nåede helt ind under huden på mig, som hun gjorde det i “Det ender med os” eller “Papirprinsessen” af Erin Watts, så var jeg virkelig underholdt!

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page