Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

Forbandede kærlighed  Forbandede kærlighed af Colleen Hoover
Forbandede kærlighed var en roman jeg bare måtte læse, efter at have stiftet bekendtskab med den dygtige kvindelige forfatter, Colleen Hover. Som for så mange andre, så var det “Det ender med os“, der fuldstændig tog mig med storm, og altså ledte mig til denne (også helt fantastiske) kærligheds roman.

Forbandede kærlighed – en hjerteskærende fortælling

Man må aldrig sammenligne sine børn, tænkte jeg hele tiden for mig selv, da jeg slugte bogens sider i mig. Den var spændende fra start til slut, og tog mig mindre end et døgn at læse, men alligevel ramte den mig ikke helt derinde, hvor stemmen diger og hjertet brister. Højst sandsynligt fordi, at jeg simpelthen gjorde den kæmpe fejl, at læse “Det ender med os” lige inden, at jeg altså læste denne. En helt fantastisk kærlighedsroman, “Forbandede kærlighed” stod pludselig i skyggen af noget langt større..

Forbandede kærlighed boganbefaling  Forbandede kærlighed boganmeldelse

Boganbefaling af “Forbandede kærlighed”

Endnu engang skriver Colleen Hoover så legende let, at sætningerne nærmest bliver sunget højt for én, når man lader blikket falde over de smukke ord. Og selvom man fra historiens begyndelse godt kan mærke, at noget dystert, ubehageligt og en smule markapert ligger skjult under overfladen, så bliver man aldrig bange for, at blive kvalt i fortællingens barske virkelighed. For som altid skriver Colleen Hoover ikke blot en simpelt kærlighedsroman, men tager endnu engang emner, dilemmaer og ubehagelige scenarier op i hendes historie, der gør bogen elskværdig og vigtig. Vigtig fordi hun i alle hendes kærligheds romaner, fortæller om både det aller smukkeste og det aller værste ved kærlighedens natur. Noget vi alle stifter bekendtskab med på den ene eller den anden måde gennem livet. Ikke blot i et kærlighedsforhold, men i alle de kærlighedsrelationer vi måtte have og bliver udsat for.

“Forbandede kærlighed” kan absolut stå alene og fortjener ikke, at stå i skyggen af nogle af hendes andre romaner!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.