Vores stue i samarbejde med Werenberg

Werenberg

Indlægget indeholder reklame for Werenberg

Som i måske ved, bor vi i et nybygget hus, vi byggede for lidt over et år siden. Stuen er stor og meget lys pga. store vinduespartier og højt til loftet, og derfor kræver det også nogle store møbler at fylde stuen ud med. Møblerne skal dog ikke bare være store. De skal også bære tekstiler, som kan varme det store rum op. Det var ihvertfald tanken bag møblerne. Derfor har vi også et stort og smukt tæppe, som giver de kolde toner en smule varme og hygge. Ligeledes er sofaen stor og fyldig. Sådan en sofa man rigtig kan putte, slænge og hygge sig i – en familie sofa om man vil.

Inspiration til bolig artikler: Sådan bygger du en kogeniche

Werenberg bolighus

Maria Vestergaard hus

Maria Vestergaard hus

Et fysisk og online bolighus

Både sofa, sofabord og tæppe er købt hos Werenberg. Et enormt stort bolighus placeret på fyn, som har en lige så god webbutik, hvor man også kan købe møblerne. Selve bolighuset er dog værd at køre til, og som barn hvor jeg boede og voksede op på Sjælland, kørte vi også ofte til Brænderup, hvor bolighuset Werenberg er placeret. Dette var netop for at kigge og drømme om møbler til hjemmet.

Inspiration til lamelvæg: Guide til akustikvæg

Sofaen er fra mærket Wendelbo. Den kan både fungere som en hjørnesofa, men den kan også skilles ad, og agere to moduler, som den pt. gør i vores stue.

Maria Vestergaard hus

Werenberg

Gamle og nye klassikere

Bolighuset er vokset siden, og dette er særligt i forhold til nutidens trends. I og med at bolighuset er det største bolighus i Danmark, så har de vitterligt også alt tænkeligt inden for alle de brands, mærker og tendenser, man kan komme på. Vi er selv herhjemme glade for de gode gamle klassikere som Mogens Hansen, Wegner, Le Klint osv, men også nyere brands som Gubi og Tradition, synes vi laver nogle smukke møbler.

Sofabordet er fra Handvärk og det passer simpelthen så godt ind i vores indretning. Det er utrolig nemt at holde, og bordet er samtidig så lavt, at der ikke er nogle børn, som slår hovederne ind i hjørnerne på det.

Tæppet er af mærket Reza og er uden tvivl det tekstil, som samler rummet allerbedst. Det er et tidsløst tæppe, som også nemt kan renses og holdes.

Werenberg

Werenberg

Werenberg

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.