Vores nye og midlertidige hus

Frokost anretning  Frokost med laks
Jeg kan godt forstå, at det virker en smule besynderligt, at vi er ved at bygge et nyt hus, og så vælger 8 måneder inden det skal stå færdigt, at flytte børn og ting til et nyt hus, men som i nok kan regne ud, er det hele til det bedre.

Vi var selvsagt rimelig trætte af vores gamle lejlighed, som i sig selv ikke fejler noget som helst. Den er stor med sine 110 kvadratmeter, beliggende midt i centrum og i yderst fin stand, men vi havde bare virkelig brug for luft. At kunne lukke havedøren op ud til vores egen indhegnede have, og i øvrigt bo “nede på jorden”, uden byens pulserende liv omkring sig, var virkelig noget vi savnede, og næsten ikke kunne vente med at flytte til. Vi var dog indforstået med, at vi det først ville blive en kendsgering, når vi flyttede i vores eget nybyggede hus til August.

Læs også gerne: 1. møde med banken angående vores boligdrøm

Vores nye hus ikke langt fra vores kommende nybyggeri

Nordisk stil  Salat med laks
{Salaten er stærkt inspireret af denne opskrift på varmrøget laks med linser, avokado og sennepsdressing}

Der skete dog det glædelige, at min onkel og tante fortæller til en familiesammenkomst – ja, faktisk min fars bryllup, at de har en ejendom; Et lille hus på 150kvadratmeter med have og terrasse, som alligevel skal fremlejes i et lille års tid.

Vi sagde ja med det samme, for sådan er vi. Der bliver egentlig ikke tænkt, og overvejet så meget hjemme hos os. Vi springer ret hurtigt ud i tingene ret bekymringsløst, og indtil videre har det altid gået godt. Vores familier synes godt nok, at “det går da også ret stærkt hos jer”, men det er sådan vi kan lide at leve, og børnene er simpelthen så glade for det. Huset ligger syd for Odense centrum, hvilket også er tættere på der hvor vi skal bygge hus. Børnene går selvfølgelig i samme institution som de plejer, og hverdagen kører i fuldstændig samme spor som før. De spørger derfor slet ikke til den gamle lejlighed, og især spiloppen har virkelig været langt mere glad på det seneste, end hun har været længe. Dette hænger nok også sammen med, at bjørnen arbejder en del mindre, end han har gjort i det forgangne år, så nu er der pludselig tid til hverdagshygge sammen – alle sammen, hver eneste aften. Nøj hvor vi nyder det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *