Umashi – vores sushi stamsted

Umashi sushi  Sushi umashi
{Eksamens fejring og min fødselsdag sidste år}

Umashi sushi ligger placeret midt i Odense by, på Vestergade og kun få meter fra vores gamle lejlighed på Kongensgade. Igennem mine snart fem år i Odense, har jeg derfor lagt utrolig mange af mine SU-penge til skønne Umashi, som virkelig er dygtige til at lave sushi, som man samtidig også har råd til at betale. Faktisk har de også studierrabat, som jeg har benyttet mig meget af gennem tiden.

Det er få gange, at jeg har spist i selve restauranten. Vi elsker nemlig at tage fisken med hjem, og enten dække pænt op med kold hvidvin i glassene, eller også indtage måltidet i sofaeen direkte fra æsken med yoggingtøj på, og chilimayo til op over begge ører. Jeg har faktisk slet ikke tal på, hvor mange gange vi har gjort netop dette!

Sushi Odense  Sushi takeaway odense
{Nytårsaften 2015 og 2016}

Umashi sushi har også altid været et centralt element, når vi har haft noget at skulle fejre. Som f.eks fødselsdage, nytårsaftener, eksaminer eller specielle kærestedage. Jeg har derfor utallige billeder i min kamerarulle fra hyggelige aftener i selskab med min kæreste og noget lækkert sushi.

For snart et par uger siden, besøgte vi umashi sushi en stille fredag over middag. Vi havde ikke set hinanden i fem dage, da B havde været på kursus på Sydfyn, og det var således vores sushi-anledning. Tanken var en lækker frokost, inden vi skulle hente spiloppen fra vuggestue, og Umashi levede som altid op til vores forventninger. Samtidig tænkte jeg, at tiden måtte være kommet til, at jeg også fik taget nogle billeder fra selve restauranten, så jeg endelig kunne få Umashi sushi til, at være en del af “mit Odense” her på bloggen.

Frokost odense Umashi sushi restaurant

Hermed en varm anbefaling til Umashi Sushi!

Læs også gerne: Soup stone cafe, Restaurant mmoks og Nelles coffee and wine

2 kommentarer til “Umashi – vores sushi stamsted”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *