Kylling med parmaskinke, basilikumspesto og mozzarella ost er en enkel kyllingeret, som kan spises året rundt. Kyllingebryst er et magert stykke kød uden meget smag. Men med smag fra urterne i pestoen, og den røgede skinke, bliver det et festfyrværkeri af smagsindtryk.

Inspiration til kyllingebryst opskrifter: Fyldt kyllingbryst og Rullet kyllingebryst

Opskrift på kylling med parmaskinke

Kylling med parmaskinke

Print Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Serveringer: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 200 g mozzarellaost
  • 2 tsk basilikums pesto
  • 100 g parmaskinke
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Skær et langt snit i hver kyllingebryst uden at skære kødet helt igennem
  • Smør med pesto inde i hvert stykke kylling, og placer skiver af mozzarellaost
  • Fold parmaskinke omkring kyllingestykkerne
  • Steg kødet på en pande med olie ved høj varme og på begge sider til det får farve. Drys med salt og peber
  • Tilbered kødet færdigt i ovnen ved 180 graders varme, varmluft i ca. 30min