Kylling med parmaskinke, basilikumspesto og mozzarella ost er en enkel kyllingeret, som kan spises året rundt. Kyllingebryst er et magert stykke kød uden meget smag. Men med smag fra urterne i pestoen, og den røgede skinke, bliver det et festfyrværkeri af smagsindtryk.
Inspiration til kyllingebryst opskrifter: Fyldt kyllingbryst og Rullet kyllingebryst
Opskrift på kylling med parmaskinke
Kylling med parmaskinke
Udskriv
Pin
Forb. tid: 5 minutter minutter
Tilb. tid: 35 minutter minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Maria Vestergaard
Ingredienser
- 450 g kyllingebryst
- 200 g mozzarellaost
- 2 tsk basilikums pesto
- 100 g parmaskinke
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Skær et langt snit i hver kyllingebryst uden at skære kødet helt igennem
- Smør med pesto inde i hvert stykke kylling, og placer skiver af mozzarellaost
- Fold parmaskinke omkring kyllingestykkerne
- Steg kødet på en pande med olie ved høj varme og på begge sider til det får farve. Drys med salt og peber
- Tilbered kødet færdigt i ovnen ved 180 graders varme, varmluft i ca. 30min