Kylling med parmaskinke

Kylling med parmaskinke

Kylling med parmaskinke, basilikumspesto og mozzarella ost er en enkel kyllingeret, som kan spises året rundt. Kyllingebryst er et magert stykke kød uden meget smag. Men med smag fra urterne i pestoen, og den røgede skinke, bliver det et festfyrværkeri af smagsindtryk.

Inspiration til kyllingebryst opskrifter: Fyldt kyllingbryst og Rullet kyllingebryst

Opskrift på kylling med parmaskinke

Kylling med parmaskinke

Kylling med parmaskinke

Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 200 g mozzarellaost
  • 2 tsk basilikums pesto
  • 100 g parmaskinke
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Skær et langt snit i hver kyllingebryst uden at skære kødet helt igennem
  • Smør med pesto inde i hvert stykke kylling, og placer skiver af mozzarellaost
  • Fold parmaskinke omkring kyllingestykkerne
  • Steg kødet på en pande med olie ved høj varme og på begge sider til det får farve. Drys med salt og peber
  • Tilbered kødet færdigt i ovnen ved 180 graders varme, varmluft i ca. 30min

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering