Til et hvert projekt er der en leder

Indlægget indeholder reklame for Geberit, Ifö
Maria Vestergaard  Geberit nybygger
Der gik ikke mange uger før der tegnede sig et mønster. De fleste mails til banken, kommunen, advokaten og byggerådgiveren blev skrevet og besvaret af B, og de fleste foreslag, inspirationskilder og motivations taler kom også fra hans side. Inden vi gik igang med byggeprojektet havde jeg slet ikke forestillet mig, hvor hårdt, intens og alt opslugende det er at bygge nyt, og dét er sagt uden der er foretaget et eneste spadestik på grunden endnu!

Ret hurtigt gav jeg op. Ikke op på projektet, indsatsen eller ansvaret, men jeg gav op i forhold til den lederrolle det kræver at holde alle snorerne samlet og koordinere mellem de forskellige parter. Det viste sig nemlig, at B er langt bedre til lige præcis den rolle, end jeg er.

Læs også gerne: Vi har købt en byggegrund og hvad er den rette byggegrund for os?

Geberit badeværelse  Geberit sanitet

På besøg hos Geberit i Middelfart

Det var også ham, som tog mig under armen i denne weekend, hvor vi besøgte “huset” i Middelfart. Et rigtig spændende sted, hvor blandt andet Geberit og Ifö har showroom, og udstiller deres nyeste sanitet. Udover at være et anerkendt mærke, så laver de også innovative løsninger til toilet, cisterne, bruseafløb og meget mere. Jeg drømmer selv om et toilet der fylder mindst muligt i vores fremtidig hjem, og som samtidig er enkelt og æstetisk pænt. For jeg synes i den grad, at et toilet kan være “pænt”, ligesom en pæn afløbsrender i brusenichen også kan gøre en kæmpe forskel. Ifö har netop lanceret deres nye toilet, “Rimfree”, som faktisk er præcis det samme toilet, vi allerede har købt til vores fremtidige hjem. Derfor tænkte jeg efterfølgende, at et samarbejde med dem var oplagt. Jeg har af gode grunde ikke rengjort vores toilet endnu, da der lige nu ikke engang står et hus på den grund, vi har købt, men årsagen til at vi har valgt lige netop dette toilet er, at det er langt nemmere at rengøre. Det har nemlig ikke den normale skyllekant, hvor bakterier, skidt og snavs, ofte kan gemme sig.

Vi var begge fyldt med inspiration, da vi efter et par timers kiggen bevægede os hjem mod Odense igen. B havde noget i nærheden af 25 kataloger med tilbage, og har hvert et øjeblik han har fået lov til det, siddet med hovedet dykket godt ned i inspirations billederne til toilet og badeværelse.

Geberit betjenings panel  Betjenings panel Geberit
Som de fleste andre dage, gav jeg slip på byggeprojektet da vi først var kommet tilbage til vores lejlighed, og lod min kære mand tegne videre på forskellige plantegninger af vores kommende hjem.

Giv mig en matematisk ligning og jeg skal regne den ud for dig, men at forestille mig rum, møbler, badeværelse inventar og sågar sanitets produkter fra Ifö i vores kommende hjem – ligepræcis dét har jeg slet ikke visuel intelligens til at forestille mig. Måske det er derfor at vi matcher hinanden så godt, også i dette byggeprojekt.

Badeværelse geberit  Nybygger badeværelse

Geberit – sanitets produkter

Hvis der er andre, som også bygger nyt eller renoverer derhjemme, så kan jeg på det kraftigste anbefale at tage til Geberit showrooms i enten Middelfart, Lystrup eller Albertslund. Udover sanitets produkter fra Ifö er der også en masse andre produktmærker repræsenteret lige fra mursten til gulve og vinduer. Alle produkterne er præsenteret visuelt rigtig flot, således at man træder ind i f.eks et badeværelse og ser hvordan forskellige betjeningsknapper til toilettet kan se ud. Det er utrolig smart for især sådan en som mig, der ikke har en god visuel sans.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.