Rønninge naturlegeplads

Rønninge naturlegeplads

Rønninge legeplads
Rønninge naturlegeplads er den første legeplads ude i naturen, som får spalteplads her på domænet. Drømmen er nemlig, at opleve, inspirere og dele mange flere familie aktiviteter. Og lige præcis naturlegepladser, er noget vi elsker at udforske med vores tre krudtugler.

Inspiration til madpakken: De blødeste pølsehorn

Madpakker

Maria Vestergaard

Naturlegeplads Fyn

Fakta: Naturlegepladsen i Rønninge

Selve naturlegepladsen ligger i den lille landsby Rønninge, som ligger imellem Odense og Nyborg, tæt ved Langeskov. Den er en anelse svær at finde, hvis man ikke har besøgt legepladsen før, men den ligger meget tæt på kirken og kirkegården.

Legepladsen er inddelt i flere områder. Bagerst er der en lang svæve bane til de større børn og voksne, klatre udfordringer og andet sjovt. I begyndelsen af legepladsen er der gynger, edderkoppergynger, rutchebane og klatrestativ. Alt sammen er bygget i træ, så det falder i et med naturen. I midten af naturlegepladsen findes et stort fort, hvor der er overdækket og tilpas mange borde og bænke, at det kan rumme et helt arrangement. Derudover er der bål sted, fodboldbane og sand, man kan lege i.

Svævebane naturlegeplads

Baby i natur

Inspiration til madpakken: De bedste pizzasnegle med grøntsager

Udflugt til Rønninge

Vi gik en lille tur rundt omkring kirken i Rønninge for at se på de smukke gamle bindingsværk huse og gårde, samt de smukke haver fyldt med stauder og stokroser. Børnene så både store traktorer og ridende heste komme forbi, så udflugten begyndte godt.

Selve. naturlegepladsen i Rønninge var også et hit. Vi havde pakket madpakken, som vi spiste inde i skyggen i fortet. Derefter var der fri leg, og børnene elskede at springe fra aktivitet til aktivitet. Der var i sandheden noget for alle mand, også vores mindste guld på 1 år, var underholdt af legepladsen.

Edderkoppegynge i Rønninge

Insekthotel

Legeplads i Rønninge

Legeplads Fyn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *