Opskriften på popcakes indeholder reklame for Valsemøllen
Endelig er tiden til at dele vores nye besættelse herhjemme. Nemlig romkugler tryllet om til festlige popcakes. Børnene er med til at trille romkuglerne, smelte chokoladen og dyppe og pynte dem med alverdens krymmel. Det er en ren fest, og nøj hvor de hyggede sig med projektet.
Inspiration til klassiske kager: En chokoladedrøm af en brownie og klassiske pandekager
Romkugler fra Valsemøllen
Romkuglerne, som er hovedelementet i disse popcakes, kommer fra Valsemøllens nyeste bageblanding. De tørre ingredienser blandes blot sammen med væske, bages i ovnen og afkøles. Så har man “hjemmelavede” romkugler, der dufter i hele hytten. Romkuglerne kan derefter spises som de er, eller de kan pyntes som ovenfor nævnt. Selve produktet er i sig selv virkelig godt, og når romkuglerne er ordentligt afkølet og ikke mindst dækket af chokolade, så synes jeg, at de sagtens kan konkurrere med dem fra bageren.
Romkuglerne fra Valsemøllen kan købes i Føtex, Bilka, nemlig.com og nogle gange på spot i Netto
Opskrift på popcakes af romkugler
Ingredienser
- 1 pakke Valsemøllen popcakes
- 200 g chokolade (mørk, lys og mælke chokolade)
- Hakkede nødder, krymmel eller andet festligt
- 12 spyd/pinde
Sådan gør du
- Tilbered romkuglerne som anført bag på pakken, Valsemøllen romkugler
- Sæt romkuglerne på pinde
- Smelt chokolade og vend dem rundt heri
- Drys med hakkede nødder eller krymmel
- Stil dem i et glas og lad dem størkne helt inden servering (gerne i køleskabet)