Opskriften på popcakes indeholder reklame for Valsemøllen

Endelig er tiden til at dele vores nye besættelse herhjemme. Nemlig romkugler tryllet om til festlige popcakes. Børnene er med til at trille romkuglerne, smelte chokoladen og dyppe og pynte dem med alverdens krymmel. Det er en ren fest, og nøj hvor de hyggede sig med projektet.

Inspiration til klassiske kager: En chokoladedrøm af en brownie og De bedste, klassiske pandekager

Romkugler fra Valsemøllen

Romkuglerne, som er hovedelementet i disse popcakes, kommer fra Valsemøllens nyeste bageblanding. De tørre ingredienser blandes blot sammen med væske, bages i ovnen og afkøles. Så har man “hjemmelavede” romkugler, der dufter i hele hytten. Romkuglerne kan derefter spises som de er, eller de kan pyntes som ovenfor nævnt. Selve produktet er i sig selv virkelig godt, og når romkuglerne er ordentligt afkølet og ikke mindst dækket af chokolade, så synes jeg, at de sagtens kan konkurrere med dem fra bageren.

Romkuglerne fra Valsemøllen kan købes i Føtex, Bilka, nemlig.com og nogle gange på spot i Netto

Opskrift på popcakes af romkugler

Popcakes

Antal 12 popcakes

Ingredienser

  • 1 pakke Valsemøllen popcakes
  • 200 g chokolade (mørk, lys og mælke chokolade)
  • Hakkede nødder, krymmel eller andet festligt
  • 12 spyd/pinde

Sådan gør du

  • Tilbered romkuglerne som anført bag på pakken, Valsemøllen romkugler
  • Sæt romkuglerne på pinde
  • Smelt chokolade og vend dem rundt heri
  • Drys med hakkede nødder eller krymmel
  • Stil dem i et glas og lad dem størkne helt inden servering (gerne i køleskabet)

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page