Opskriften på parmaskinkeruller indeholder reklame for Mozzarella wrap
.
Disse bitte små og appetitlige parmaskinkeruller med mozzarellaost, basilikumpesto og rucola er en sand smagsoplevelse at spise.
Italienske parmaskinkeruller
Jeg har efterhånden fundet ud af, at hvad der kan rulles, er altså virkelig godt – sagt med et glimt i øjet. Kanelsnegle, butterdejssnegle og kyllingefilet er alt sammen noget jeg nyder meget ofte, og de bliver ligesom disse parmaskinkeruller, rullet og smurt med en masse lækkerier.
Når man laver parmaskinkeruller, så kan man udover den friske og gode mozzarellaost, varierer med flere forskellige men gode ingredienser. Basilikumpesto, tomatpesto, friske urter, og selvfølgelig selve salatbunden, som parmaskinkerullerne er præsenteret på.
.
Mozzarellawrap med parmaskinke
Denne opskrift på parmaskinkeruller er lavet i samarbejde med de helt nye mozzarella wraps. Et uhyrt smart produkt til netop sådan en lille forret eller appetizer som denne, om man vil. Det er blot et helt stykke mozzarellaost man tager ud af pakken, og så kan man nemt, hurtigt og elegant fylde pesto, urter og skinke på osten, rulle den sammen, skære den ud og servere. Det bliver simpelthen sådan nogle fine små italienske ruller modsat, når man bruger normalt mozzarellaost, hvor rullen er langt svære både at rulle pænt sammen, men også skære ud.
Når det ikke er sommer og solen skinner, så kan man sagtens få nytte af dette produkt alligevel. F.eks i denne opskrift på butterdejssnegle. Nogle jeg har vist en del gange både herinde, men også på instagram.
Disse mozzarellawraps kan købes i både Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Meny, Spar, Rema1000 og Løvbjerg.
.
Opskrift på parmaskinkeruller med mozzarellaost
.
- en pakke mozzarellawrap
- en pakke parmaskinke med ca. 5 stykker skinke
- 70g rucola
- Basilikumpesto
- En moden nektarin
- Frisk basilikum
- Olivenolie
- Balsamico eddike
- Hampefrø eller pinjekerner
- Placer ca. fem stykker parmaskinke ved siden af hinanden på et spækbræt. De skal gerne gå ca. en centimeter indover hinanden
- Placer et stykke mozzarella wrap oven på skinken og smør med pesto på hele fladen
- Dæk pestoen med et tyndt lag rucola og rul parmaskinkerullen tæt sammen
- Skær rullen ud i stykker på ca. 2 centimeters tykkelse
- Placer dem på en italiensk salat af rucola, frisk basilikum og nektarin
- Drys med olie/eddie dressing, hampefrø og en smule havsalt
3 kommentarer til “Parmaskinkeruller med mozzarellaost”
Hej Maria.
Kan man bruge en dressing til parmaskinkerullerne?
Hej Maria.
Hvor køber man de mozzarella wrap?…de ser vildt lækre ud:-)
Hej Gitte, disse mozzarellawraps kan købes i både Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Meny, Spar, Rema1000 og Løvbjerg. Det er en lidt gammel opskrift, om mozarellawraps stadig kan findes ved jeg desværre ikke. Håber de stadigvæk bliver produceret.