Julebord opdækning 2018

Julebord og opdækning indeholder reklame for Bahne
Julebord  Julebord opdækning

Endelig skriver kalenderen december måned og lige præcis i dag er det 1. advent og dermed første udgivelse af den hyggeligste lille føljeton af julevideoer. Jeg har simpelthen glædet mig som et lille barn til at vise jer, hvad mig og min søde video-dame, har kreeret sammen de sidste par måneder.

Juleopdækning og traditioner

Igen i år skal jeg holde jul sammen med min mor, lillesøster, mormor og selvfølgelig min egen lille familie. Det bliver enormt hyggeligt, særligt fordi det nok også bliver sidste gang, at vi holder jul på denne måde. Derfor skal det i den grad nydes! Næste år bor vi jo i vores eget nybygget hus, hvis alt forhåbentlig går så vel, og så er planen også, at vi vil være værter for en fælles jul for aller første gang. Det er altså også noget, jeg glæder mig utrolig meget til.

Julebordet i år skal derfor dekoreres hjemme hos min kære mor, og her er vi flere kvinder, der har noget at skulle have sagt – sagt med et glimt i øjet. Jeg plejer at bage bordkort af peberkager, som pyntes med vores navne i glasur, og min mor står normalt for dekorationerne, som hun er enormt dygtig til.

Jule bord  Opdækning julebord

Julebord i samarbejde med Bahne

I denne første video, er det et bud på julebordet 2018. Stilen er meget enkelt da Bahne interior rummer tallerkner, bestik og glas der næsten er kunstværker i sig selv. Jeg synes ihvertfald ikke, at det tillod for meget “krims krams”, men måske det også bare er min stil, helt generelt. Jeg elsker i hvertfald det rå, rustikke og næsten majestætiske udseende som dette års julebord har fået. Selvfølgelig blandet med de smukkeste julekugler, der også findes i Bahne i grønne, grålige og brune nuancer. Det synes jeg står virkelig fint til juletræet, og bringer det jordnære frem i julebords opdækningen.

Tallerknerne fra Bahne interior, og som går under serien “Royal” i guld, bliver jeg simpelthen også nødt til at fremhæve. For hvis der findes nogen bedre anledning til at spise af guldtallerkner end ved julebordet, så ved jeg det godt nok ikke. Jeg synes de passer så fint til den moderne hørdug, også fra Bahne interior, og selvfølgelig juletræet i baggrunden indeholdende guld, sølv, rød og grønlige nuancer.

Julebord 2018  Bahne interior julebord

10 kommentarer til “Julebord opdækning 2018”

  1. Hvor er det et Smukt julebord og spiloppen er da fantastisk til at pynte juletræ.Skulle jeg vinde vil jeg pynte vores julebord med der flotte stel og bagefter forære min datter det som en ekstra overraskelse, hun er nemlig lige flyttet hjemmefra og igang med at samle udstyr og trationer til mange år frem. Glædelig december til jer???

  2. Super smukt og rustikt – meget stemningsfuldt – det ville glæde mig så meget at vinde alle de skønne sager

  3. ❤ Hvor ville det være fantastisk at vinde dette SMUKKE interior fra Bahne. Det vil bringe lykke på vores bord. ❤?

  4. Wauw ? det ville være så fedt at vinde noget lækkert til vores nye lejlighed og første jul som ikke hjemmeboende ?❄️☃️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *